Fedakarlık sırası sizde

Fenerbahçe'de ekonomik darboğazdan kurtulabilmek adına seferberlik ilan edildi.

Haberin Devamı

Taraftarlar, yöneticiler, Fenerbahçeli ünlüler bir yarış halinde kulüp için neler yapabiliriz diye kafa patlatıyorlar... Bunda bir nebze de olsa başarılı oldular... Fenerbahçe krizden çıkmak için ışığı gördü...

1) Taraftarlar ceplerini boşalttı

Fenerbahçe taraftarı, yaşanan süreçte Fenerium’lara adeta akın etti. Ceplerini boşalttılar ve sabah 4’lere kadar taraftar kartı alabilmek için kuyruklarda beklediler.

2) Yönetim elini cebine attı

Fenerbahçe yönetiminde Ali Koç, Nihat Özdemir, Cihan Kamer ve Ali Yıldırım gibi yöneticiler ellerini ceplerine atarak kulübün bu zor günlerinde ceplerinden para verdiler. Bu yöneticiler kulüpte para akışını sağlayabilmek adına fedakarlıklar yaptı.

3) F.Bahçeli ünlüler seferber oldu

Cem Yılmaz, Beyaz, Acun Ilıcalı gibi Fenerbahçeli ünlüler sarı lacivertlilere katkıda bulunabilmek adına pazar günü bir kampanyaya imza atacaklar.
Bu ünlüler, sarı lacivertlilerin zor günlerinde taşın altına ellerini sokup Fenerbahçe’ye destekte bulabilmek için önümüzdeki pazar canlı yayında kulübe destek verecekler.

Haberin Devamı

Ya futbolcular?

Fenerbahçeli futbolcular bu seferberlik ortamında yaptıkları toplantıda “Gerekirse amatör lige bile düşse Fenerbahçe’den ayrılmayız dediler...” Buraya kadar her şey güzel... Ama lafla peynir gemisi yürümüyor.
Bu ortamda gerçek fedakarlık, gidip sözleşmesinde yazan o milyonlarca Euro’yu almamaktır.
Neredeyse 3 milyon Euro’lara varan yıllık ücretlerini ödeyebilmek için Fenerbahçe yönetimi böylesine bir seferberlik yürütürken, onlar ne oturdukları villalardan, ne de bindikleri lüks arabalardan vazgeçiyorlar...

Ücretlerinizi düşürün

Fenerbahçeli futbolcular, bu paralar neden toplanıyor farkında mısınız? Sizin yıllık ücretlerinizi ödeyebilmek adına... Emre sen 3.5 milyon Euro, Volkan sen 2.5 milyon Euro, Alex sen 2.7 milyon Euro para alıyorsun. Bu paraların bir kısmından fedekarlık yapalım demiyorsunuz...Madem Fenerbahçe “aşkınız” böylesine büyük. Siz de elinizi cebinize atın...Siz de fedakarlık yapın!

Yazarın Tüm Yazıları