FEDA Zamanı albümü tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

FEDA Zamanı albümü tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 16:56

Feridun Düzağaç'ın yazıp bestelediği ve Multitap Grubu'yla birlikte seslendirdiği şarkılardan oluşan, Dokuz Sekiz Müzik Yapım tarafından hazırlanan FEDA Zamanı Albümü'nün tanıtım toplantısı Akaretler'deki kulüp binasında yapıldı.

Haberin Devamı

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Mesut Urgancılar, Sayman-Mali İşler Komitesi Üyesi Berk Hacıgüzeller, Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş'in yanı sıra Multitap Grubu üyeleri, sinema yönetmeni Zeki Demirkubuz ve Feridun Düzağaç katıldı.

Tanıtım toplantısında ilk sözü alan Feridun Düzağaz, her Beşiktaşlı'nın sıkıntılı süreçte elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederek, "Şu anda Beşiktaş gibi ulu çınarın gölgesinde toplanma ve kenetlenme zamanı. Yeni yönetimimizin canla başla çalışmasının yanı sıra bizler de taraftar olarak Şeref Beyimizin üzerinden onun feda hikayesine tutunmuş durumdayız. Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır; o ayrıcalığı dosta düşmana gösterme zamanı şimdi. Unutmak istediğimiz bir sürecin ardından her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum" diye konuştu. FEDA projesinin rakip takım taraftarlarının bile yüreğini titrettiğini sözlerine ekleyen Feridun Düzağaç, "Ben de bu projeye şarkı yazarak dahil oldum. 40 yıllık Beşiktaşlı bir şarkı yazarı olarak yazabileceğim en güzel şarkıyı yazdım. Yazdığım ve yazacağım şarkıların içinde en sevilen, en anlamlı şarkının bu olmasını özellikle istiyorum. Bu vesileyle projeye destek olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

FEDA şarkısına klip çekecek olan Beşiktaşlı başarılı yönetmen Zeki Demirkubuz ise varlık dönemlerinde kimsenin geçmişini hatırlamadığını, işler kötüye gittiği zamandaysa hemen geçmişin hatırlandığını belirterek, "Geçmiş 10-15 yıllık dönemde oyuncu transferleri, şampiyonluklar derken geçmişimizi ihmal ettik. Böyle zor zamanda ise kahramanımızı hatırladık. Şeref Bey, rakiplerimizin bile hakemliğe çağırdığı, 39 yaşında gencecik, hasta olduğunu kimseye söylemeden son günlerini Beşiktaş için feda eden birisi. Buradan bir hisse çıkarmamız lazım. Bundan sonra geçmişte yaptığımız gibi değil, Şeref Bey'in Beşiktaş'ına yakışır biçimde davranmamız gerekir. Başarı peşinde koşan bir taraftar değiliz. Bu feda duygusunu yeni nesle gerçekten anlatabilmemiz gerekiyor. Bunun herhangi bir şey olmadığını hissettirmemiz gerekiyor. Eğer bunu yapmazsak bu basit bir hamaset olarak kalır. Yarın başarılar geldiği zaman yine eski günlerimize döneriz ve her şey unutulur gider" şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, feda kelimesinin başlı başına anlamlı bir kelime olduğunu ancak Beşiktaş için daha da anlamlı olduğunu vurgulayarak, "Feda kelimesinin kullanıldığı ilk andan şu ana gelinceye kadar geçen süre içerisinde belki de en anlamlı süreci geçiriyoruz. Sadece sanatçılarımızdan değil tüm camiamızdan, diğer başka meslek kesimleri ve arkadaşlarımız tarafından feda kelimesinin anlamının yerine getirilmesini tüm Beşiktaşlılar'dan istiyorum. Tıpkı sevgili arkadaşlarımızın yaptığı gibi. Onlar bir başlangıç yaptılar. Beşiktaş için her şey feda olsun. Bizler fedakarlık yapacağız, siz de bize destek olun" dedi.

Son olarak FEDA projesiyle ilgili bilgi veren Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak, "İlk günden bu yana 60 bin adet ürün satışı gerçekleştirdik. Derneklerden ve internet satışından şu anda 20 bin adet daha siparişimiz var. Bu da 80 bin demek oluyor. Bu gerçekten müthiş bir başarı. Piyasaya çıkalı 20 gün oldu ve taraftarlarımız inanılmaz destek verdiler. Başkanımızla geçen gün birebir konuştuğumuzda "Ben Beşiktaş taraftarından daha yukarısını bekliyorum" dedi. FEDA'nın atkısını ve şapkasını da yaptık. Şimdi de Feridun Düzağaç'ın önderliğinde FEDA'nın albümü çıkıyor. Kendisine çok teşekkür ederiz, harika bir parça besteledi. Önümüzdeki hafta itibariyle tüm müzik marketlerde ve Kartal Yuvaları'nda satışa çıkacak bu albüm. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!