Feci kaza güvenlik kamerasında

Güncelleme Tarihi:

Feci kaza güvenlik kamerasında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 14:57

Feci kaza güvenlik kamerasında

Haberin Devamı

Tahsin GÜNER / ANKARA, (DHA) - Ankara'da bir akaryakıt istasyonunda el freni çekilmeden bırakıldığı için hareket ederek kontrolsüz şekilde geri geri Konya Yolu'na çıkan kamyonetin çarptığı dolmuş başka bir aracın üzerine devrildi. Kazada 8 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Kaza; Çankaya ilçesi Mevlana Bulvarı'nda (Konya Yolu) Gökkuşağı Mahallesi mevkisinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Akaryakıt istasyonuna gelen Cafer Ç. kullandığı kamyoneti el frenini çekmeden park etti. Sürücünün inmesinin ardından kontrolsüz şekilde geri geri hareket ederek Konya Yolu'na çıkan kamyonet Gölbaşı istikametine giden Ulus-Gölbaşı hattında yolcu taşıyan Erol K. yönetimindeki 06 J 1883 plakalı dolmuşa yandan çarptı. Dolmuş çarpmanın etkisiyle savrularak aynı istikametteki 06 DIN 10 plakalı otomobilin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada dolmuşta ve otomobilde bulunan 8 kişi olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Feci kaza anı ise bir akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre, akaryakıt istasyonunda bulunan kamyonet geri geri Konya Yolu'na doğru çıkıyor. Bu sırada kamyonet Gölbaşı yönüne giden dolmuşa yandan çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle dolmuş savrularak devriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!