FCBEscola İstanbul Beko'da sezon finali gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

FCBEscola İstanbul Bekoda sezon finali gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 18:24

FCBEscola İstanbul Beko'da sezon finali gerçekleşti

Haberin Devamı

FC Barcelona'nın resmi futbol okulu FCBEscola İstanbul Beko, 700 sporcusunun ve velilerinin katıldığı Kapanış Seremonileri ile 3. Sezonunu tamamladı.
Barselona Futbol Kulübü'nün görevlendirdiği İspanyol Antrenörler yönetiminde İstanbul'un iki ayrı yakasında Maslak ve Maltepe'de futbolsever miniklerle buluşan FCBEscola İstanbul Beko'da, ilgili yaş kategorilerinin aralarında sezon boyunca gerçekleşen okul içi ligin final maçları yapıldı.
Şampiyon olan takımlar kupalarını İspanyol Proje Direktörlerinin elinden aldılar. U8 gruplarındaki minik sporcular, başarı madalyalarının ardından büyük sevinç yaşadılar.
24 farklı ülkede 28 okul ile 40 binin üzerinde sporcuya futbol felsefesini ve değerlerini aşılayan FCBEscola yapısı, bugüne dek 2 bin 5 yüzden fazla sporcuyu FCBEscola İstanbul Beko Futbol Okulu'nda ağırladı. Futbol okulu, İspanyol direktörler, alanında uzman lisanslı Türk antrenörler ve 700'ün üzerinde sporcusu ile İstanbul'da Maslak ve Maltepe'de bulunan TFF onaylı tesislerinde eğitim hayatını sürdürüyor.
FCBEscola İstanbul Beko, futbol okulunun sezonu tamamlamasının ardından Temmuz ayında Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü içindeki TFF lisanslı tesislerinde yaz kampı düzenleyecek. 9-14 ve 16-21 Temmuz tarihleri arasında 1'er hafta olarak düzenlenecek kamplara 2003-2010 doğumlu sporcular katılabilecek. Minik sporcular, İspanyol direktörler ve TFF lisanslı Türk antrenörler eşliğinde sabah ve akşam olmak üzere günde 2 antrenmanın yanı sıra FC Barcelona hakkında teorik dersler, yüzme, mini golf, vb sosyal aktivitelerle dolu kampa katılacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Final maçlarından görüntüler
- Genç futbolcuların sevinçleri
- Detaylar

İSTANBUL / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!