FB7..

CUMARTESİ yazı günüm.. Yazmak gelmedi içimden dün.. Belki maça gidersem rahatlarım diye düşündüm.. Gerginliğim azalır belki dedim..

Haberin Devamı

Mehmet Ali Aydınlar sevdiğim, saydığım biri.. İyi bir Fenerbahçeli.. Onun döneminde bu ülke kadını Avrupa’da büyük saygınlık kazandı.. Şampiyonlar Ligi’nde final oynadı..
Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanı.. Seveni var sevmeyeni hatta nefret edeni var.. Ama Aziz Bey’in bir özelliğini kabul etmek gerek.. Fenerbahçe onun her şeyi.. 24 saati.. Masa tenisinden küreğe, basketboldan atletizme bu ülke sporunda devrim yaptı.. Hem de çok ama çok büyük bir devrim.. O devrim sayesinde bugün Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor.. Bursaspor dünya yıldızlarını transfer ediyor.. Amatör sporlar ayakta kalıyor..
Bu ikilinin arasındaki gerilime üzüldüm.. Maça gidince rahatladım biraz.. Elazığspor karşısında atılan goller, alınan galibiyet nedeniyle değildi rahatlamam.. Farklı görüşteki taraftarların gollerdeki ortak sevinci, rakibi baskı altına almak için ortak ıslık çalmalarıydı.. Kendi aralarında sürekli tartıştılar belki.. Ama konu Fenerbahçe olunca “bir” oldular..

Caner Gönül!

Haberin Devamı

CANER iki yıl önceki Gökhan Gönül olmuş.. Hem savunmada hem hücum akıllı.. Sakinleşmiş.. Tekniğini takıma katkıya çevirmeye başlamış.. Bir asist daha yaptı dün..
Sow’un golle dönmesi önemli.. 25 golü var ligde Senegalli oyuncunun.. Yönetimin yerinde olsam; futbolu bırakana kadar Fenerbahçe’de kal, derim.. Ronaldo gibi, Messi gibi imza attırım.. Sow Fenerbahçe’nin sembolü olmalı.. Selçuk’u, Rıdvan’ı, Aykut’u, Alex’i mutlu edecek bir varis o.. Ona az koşuyorsun demek, attığı deparları görmezden gelmek olur.. Kupayı o kazandırdı geçen yıl.. Galatasaray’a, Beşiktaş’a, Eskişehirspor’a attığı golleri atmaya çalışan milyonlarca çocuk Fenerbahçeli olmayı seçti belki de onu taklit ederken.. O Fenerbahçe’nin FB7’si..
Son söz Yanal’a.. Emenike’yi, Sow’u asla onsekizin dışına atma.. Takımla oynamaktan korkma.. Rekabetten korkma.. Yenilmekten korkma.. Hatta gönderilmekten korkma.. Bunların hepsi olur Fenerbahçe’de.. Önemli olan yapılmayanı yaptıktan sonra bunları yaşaman..

MAÇIN İYİSİ

Farklı görüşlerdeki taraftarların gollerdeki ortak sevinci.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Haberin Devamı

Elazığspor’u atak futboluna rağmen pes ettiren savunması.

HAKEM: Çabuk kopan maçta, Yunus Yıldırım’lık bir iş olmadı.

Yazarın Tüm Yazıları