Fazla yağlara ultrasonik liposuction

Güncelleme Tarihi:

Fazla yağlara ultrasonik liposuction
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 15:42

Güven Çayyolu Sağlık ve Yaşam Kampüsü’nde gerçekleştirilen ‘Vaserlipo Cerrahi Toplantısı’na katılan yerli ve yabancı uzmanlar bölgesel yağ eritme uygulamalarının başında gelen liposuction yöntemindeki yenilikleri ve gelişmeleri tartıştı.

Haberin Devamı

Toplantıda liposuction tekniğinin ultrasonik teknolojilerle harmanlandığı ‘Vaser Lipo’ uygulaması ön plana çıktı. Yeni geliştirilen vaserlipo cerrahi operasyonun, bir hasta üzerinde canlı olarak uygulayan Doç. Dr. Tarık Çavuşoğlu, “Estetik olarak çıktığımız yolda geldiğimiz yer bizi daha sağlıklı ve uzun ömre götürmekte” dedi. Çavuşoğlu şunları söyledi:

SAĞLIKLI VE FİT

Liposutction sadece estetik kaygılarla değil, hastanın daha kaliteli ve uzun yaşamına katkıda bulunmak için etkili bir yöntem. Estetik olarak çıktığımız yolda geldiğimiz yer bizi daha sağlıklı ve uzun bir ömüre götürmekte. Doğru bir diyetisyen takibi olursa hastalarda hızlı ve sağlıklı bir kilo verme sağlamaya da yardım oluyor. İnsülin direncinde düzelme şeker seviyelerinde düşme ve en önemlisi bel ve kalça oranında da çok ciddi düşme gözlemliyoruz.

SPOR VE DİETLE DESTEKLENMELİ

Haberin Devamı

Spor ve diyetle atılamayan, bel karın ve simit bölgesindeki yağlar sebebiyle spor yapamayan hastalar var. Bu tür hastalarda hem bölgesel yağlardan kurtulup hem de kozmetik görünümde bir ilerleme kaydederken, spor yapabilme kapasitesini de sağlamaktayız. Liposuction kilo vermek isteyen hastalara ivme kazandırıyoruz. Verilen kilolar insanlara motivasyon sağlıyor. Başlangıcı liposuctionla yapıp, spor ve sağlıklı beslenmeyle devam ettirmeleri gerekiyor.”

BAKMADAN GEÇME!