Fazla cesaretli olabiliriz!

Ticari, maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerde farkı yakalamak için cesaretli davranabileceğimiz bir gün.

Haberin Devamı

Ancak, bu esnada çevremizdeki kişilerle zıtlaşmamamızda veya olası kutuplaşmalarda dengede kalmak için çaba sarf etmemizde fayda var.
Meydan okuma, inatlaşma veya bazı kişileri özür dilemeye zorlama türünde aktiviteler sıkıntı yaratabilir. Hepinize huzurlu günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir. Buna izin veren sizsiniz. Ağırlığınızı hissettirmenin zamanı geldi.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir. Ama öncelikli olarak tartışmalara yol açan bazı durumları çözmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Bazı girişimlere katkıda bulunmak isteyenlerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilerin olaylara şüpheyle yaklaşmaması için ortaya nedenler sunmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Gayrimenkulleriniz, ticari anlaşmalar, ticari işler veya maddi durumunuzla ilgili olaylarda ön plana çıkmaya çalışmanız gereken bir gün.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Amaçlarınıza ulaşmak için karmaşık, engelli veya zor yolları değil, en pratik ve kolay olanı seçmelisiniz.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

İkna gücünüz yüksek kuşkusuz! Ancak, bunları kendi maddi çıkarlarınız ya da yaratıcılık gerektiren işleriniz için kullanmıyor olabilir misiniz? Ne dersiniz?

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Bir süredir her şeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz. Bu esnada planlarınızı ve hayallerinizi de unutmamanız gerekiyor benden söylemesi Niobe’ce.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

İçinde bulunduğunuz durum için ne kadar çok çaba sarf ettiğinizin herkes farkında. Buna rağmen mutsuzsanız, yaşamınızda değişiklik yapmanız gerekiyor.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Belli planlarınızı yürürlüğe koyma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, bu konularda destekler almanızda söz konusu olabilir.

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

Belli konulardaki ilerlemeniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor. Bir sonraki adımınızı planlamanız başarıyı beraberinde getirebilir.

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Mükemmel buluşlar, fikirler veya anlaşmalar söz konusu olabilir. Ancak, daha fazla bilgi toplamadan önce gelişmeleri ilan etmemenizde fayda var.

Haberin Devamı

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

Yapmak istediklerinizi genel anlamda konunun muhatabı kişilerle paylaşabilirsiniz. Ancak detayları bir süreliğine kendinize saklamanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları