Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm sonrası 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm sonrası 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 10:10

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün ardından yayınlanacak 24. yeni bölüm fragmanı ile merak konusu oldu. Son bölümde Yağız ile Hazan arasında geçen tuhaf ilişki izleyicilerde de meraka neden oldu. Fazilet Hanım ve Kızları 24. yeni bölüm fragmanında iki kardeş ve Hazan arasında neler yaşanacağı seyirciler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümde bazı detaylar

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümü ile izleyicilerinde merak duygusunu kabarttı. Son bölümde ekrana gelen Hazan Yağız yakınlaşması, yerini değişik duygulara bırakmıştır. Yağız için bu durum aile ve aşk ilişkisi arasında kalmasına neden olmuştur. Peki, tüm bu olanların daha da detaylı bir şekilde gelişmelere neden olacağı Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmnaı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan’ın baskısıyla duygularının ağırlığı altında ezilen Yağız, kendi kalbini bir kenara atıp Sinan ve Hazan’ı birleştirmek için harekete geçer. Aralarındaki uçurum her geçen gün biraz daha açılan Hazan ve Sinan’ı bir araya getirmek ise hiç kolay değildir. İki kardeşin yüzleşmesine şahit olan Ece ise Hazan ve Yağız arasında neler olduğunun peşindeyken, Fazilet ise masumiyetini kanıtlamak için Yasemin’in peşine düşer. Ne var ki, Hazım günden güne Yasemin’in verdiği ilacın etkisinde hiç yapmayacağı şeyler yaparken, Ece Hazım’a kurulan tehlikeli tuzağın bir parçası haline gelmiştir.

Yağız’ın, Sinan ve Hazan’ı barıştırmak için kurguladığı plan, sürpriz bir şekilde onu Hazım’la karşı karşıya getirir. Yağız, aldığı tüm risklere rağmen hedefine yürürken baba oğul arasında tırmanan gerilim kimsenin tahmin edemeyeceği bir noktaya gider.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!