Fazilet Hanım ve Kızları 8. bölüm fragmanında Hazan ve Yağız karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları 8. bölüm fragmanında Hazan ve Yağız karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 17:46

Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan 8. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren dramatik dakikalarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Hazan, Ece’yi Yağız’ın evinde bulmanın şaşkınlığını yaşarken, abla ve kardeşin duygusal buluşması Yağız’ı etkilemiştir. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren soluksuz olarak takip edilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde bir taşla iki kuş vuran Fazilet, Saliha’nın kendine gelmesiyle, büyük tehdit altında olduğundan habersizdir. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Hazan ve Yağız karşı karşıya

Hazan, Ece’yi Yağız’ın evinde bulmanın şaşkınlığını yaşarken, abla ve kardeşin duygusal buluşması Yağız’ı etkilemiştir. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Fazilet, büyük rahatlamanın ardından ev meselesini çözmek için kolları sıvar. Fazilet’in ev hamlesi hem Hazan’ı hem de Sinan’ı zor durumda bırakır.

Fazilet ve Şükriye kozlarını paylaşıyor

Bir taşla iki kuş vuran Fazilet, Saliha’nın kendine gelmesiyle, büyük tehdit altında olduğundan habersizdir. Ece’nin tüm yalvarmalarına karşılık Yasin’i affetmeyen ve şikayetini geri çekmeyen Fazilet, Şükriye ile kozlarını paylaşmak zorundadır. 

Üç kardeşin yüzleşmesi

Sinan, abileri arasındaki ihale krizini çözmek için harekete geçerken, üç kardeşin yüzleşmelerle dolu gecesi Sinan ve Yağız’ın girdikleri iddia ile bir anda raydan çıkar. Tehlikeli iddianın sonuçları Hazan ve Yağız’ı yeniden karşı karşıya getirirken, Sinan’ın beklenmedik itirafı geri dönüşü olmayan bir süreci başlatır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalığı birbirine katarken, Fazilet’in Ece’ye meydan dayağı attığını öğrenen Hazan, annesine öfkeli, kardeşinin peşindedir. 

İki kardeş karşı karşıya kalıyor 

Sinan’ın Hazan’a ev alması, Yağız ve Sinan’ı bir kez daha karşı karşıya getirir. Saklandıkları evde duygusal anlar yaşayan Ece ve Yasin, kendilerini bir anda kabusun içinde bulur. Ece’den gelen yardım çağrısına cevap vermek, beklenmedik birine düşer. 

Hazan ile Sinan’ı yakınlaştıran olaylar

Kardeşi için çok endişelenen Hazan, hayatının en zor gecelerinden birini Sinan’la paylaşmak zorunda kalır. Hazan’ın zor gecesi, Sinan’ın umduğu gibi gitmezken, Yağız’ın Hazan’la ilgili katı yargıları kırılmak üzeredir. 

Diğer yanda, Hazan ev meselesini bir kenara atmışken, Fazilet’in duruma el koyması Sinan için de Hazan için de şaşırtıcı sonuçlar doğurur.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!