Fazilet Hanım ve Kızları 23. bölümde Hazım katil mi oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları 23. bölümde Hazım katil mi oluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 22:18

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümü hafızalardaki yerini korurken yeni fragman geldi. Dün akşam final sahnesiyle nefeslerin tutulmasına neden olan Fazilet Hanım ve Kızları'nın önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümüne dair tüyolar veren fragmana Hazım- Yasin yüzleşmesi damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Hazım katil mi oluyor? İşte Fazilet Hanım ve Kızları 23. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Hazan annesinin başına gelenlerden habersiz, kendi intikam oyununda acı ve öfkeyle sınanırken, Sinan için kıskançlığı, Yağız için de çırpındığı çaresiz aşkı saklamak artık imkansızdı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Fazilet Hanım ve Kızları 23. bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. İşte Hazım'ın katil olacağını düşündüren Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazan’ın Yağız’a komşu olması, Yağız ve Sinan için altından kalkması kolay olmayan bir şoka dönüşürken, abi kardeş arasındaki gerilim hiç olmadığı kadar yükselir. Hazan, Sinan’ın canını yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmazken, Yağız için Hazan’ın yanı başında olmasıyla yeni bir duygusal sınav başlamıştır. Yalıdan kovulan Fazilet, ne yapacağını bilemez halde, kızından umudunu kesmeden masumiyetini kanıtlamaya çalışsa da Yasemin, yalıda savunmasız kalmış olan Ece’yi avucunun içine almak için yeni hesaplar peşindedir. Fazilet’in Ece’den yediği darbeler bitmek bilmezken, Yasemin’in tuzağına düşen Ece geri dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir.

Hazan annesinin başına gelenlerden habersiz, kendi intikam oyununda acı ve öfkeyle sınanırken, Sinan için kıskançlığı, Yağız için de çırpındığı çaresiz aşkı saklamak artık imkansızdır.

 

BAKMADAN GEÇME!