Fazilet Hanım ve Kızları 2. bölüm fragmanında Hazan'ı bekleyen büyük tehlike

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları 2. bölüm fragmanında Hazanı bekleyen büyük tehlike
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 17:15

Fazilet Hanım ve Kızları 2. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. İlk bölümü ile çok konuşulan Fazilet Hanım ve Kızları’nda bu hafta Egemen ailesi Sevinç’in ölümüyle sarsılırken, Fazilet Hanım ve kızlarının evi ise, Hazan’ın otel odasında geçirdiği korkunç geceyle yangın yerine dönüyor. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 2. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

Yeni dizi Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşıray gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları 2. bölümündene pahasına olursa olsun yalıya yerleşmek isteyen Fazilet Hanım, geri adım atmazken; Sevinç’in ölümü Egemen Ailesi arasında kriz yaratacak. Hazan ise bir anda kendini Sinan’la birlikte tehlikeli bir macerada bulur. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 2. bölüm fragmanı  ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Yarışmayla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşayan Fazilet, her şeye rağmen hayallerinden geri adım atmaz. Yeni hedefi, ne pahasına olursa olsun yalıya kapağı atmaktır. Hayatının en karanlık gecesini yaşayan Hazan ise hesaplaşmak için kim olduğunu bile bilmediği Yağız’ın peşindedir. Öte yandan, Sinan’ın çektiği acıya şahit olmak, Hazan’ı geçmişin kapanmayan yaralarıyla yüzleştirirken, Hazan ve Sinan arasında, herkesin hayatını değiştirecek bir köprü kurar. Yalıda ise, annelerinin ölümüyle ilgili gerçek, kardeşler arasındaki tüm çekişmeleri ayyuka çıkarmıştır. Çocuklarını dizginlemekte zorlanan Hazım ise ailesiyle ilgili çok daha tehlikeli bir sırla yüzleşmek zorundadır. Kızlarına rağmen yarışma uğruna gözünü karartan Fazilet’in Ece’yi yalıya sokması kimsenin beklemediği olayların fitilini ateşlerken, Hazan bir anda kendini Sinan’la birlikte tehlikeli bir macerada bulur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fazilet Hanım (Nazan Kesal) , dul kaldıktan sonra hem ana hem de babalık yaptığı iki kızıyla birlikte, varoşun bağrında, küçücük evine sığdıramadığı büyük hayalleriyle, fakirlik içinde yaşar. Ömrü, pişmanlıklar ve kursağında kalmış heveslerle geçmiş olan Fazilet, herkes gibi daha iyi bir hayatın peşindedir. Bu uğurdaki tek yatırımı ise “altın bileziği güzelliği’’ dediği küçük kızı Ece’dir (Afra Saraçoğlu) . Sert bir mizaca ve güzelliği yücelten annesine inat, erkeksi tavırlara sahip büyük kızı Hazan (Deniz Baysal) ise, babasının ölümünden beri yıldızının barışmadığı annesinin karşısındaki en büyük engeldir. 

Haberin Devamı

Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girişi, iki kızının da hayatını değiştirirFazilet, bir gün ünlü olacağına inandığı Ece’yi hayallerinin peşinden oradan oraya sürüklerken, Fazilet Hanım ve kızlarının yolları bir anda saygın ve çok varlıklı bir aile olan Egemen’lerle kesişir. Fazilet’in hayran olduğu Boğaz’ın incisi yalılardan birinde yaşayan Egemen Ailesi ve sahip oldukları zenginlik, Fazilet’in hayallerinin bile ötesindedir. Fazilet’in Egemen’lerin hayatına girmesi, sadece Ece’nin değil, uzun zamandır ailenin dengesizliği ve çapkınlığıyla tanınan oğulları Sinan Egemen’e platonik bir aşkla bağlı olan Hazan’ın da hayatını geri dönülmez şekilde değiştirmek üzeredir. 

BAKMADAN GEÇME!