Fazilet Hanım ve Kızları 12. bölüm fragmanında Nil korkunç bir plan kuruyor

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları 12. bölüm fragmanında Nil korkunç bir plan kuruyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 17:52

Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan 12. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren soluksuz takip edilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Hazan’a otel odasıyla ilgili gerçeği itiraf etmek isteyen Sinan, korkularına teslim olur ve hiçbir şey söyleyemez. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Fazilet, yalıda Kerime ile ilgili ipuçları ararken kendini Ece ve Yağız’la ilgili yeni şüphelerin ortasında bulur. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Hazan’a otel odasıyla ilgili gerçeği itiraf etmek isteyen Sinan, korkularına teslim olur ve hiçbir şey söyleyemez.

Hazan, Sinan’ın kendisinden kaçtığının farkında, kafasında yeni soru işaretleriyle eve geldiğinde onu Nil’in korkunç planı beklemektedir. Nil’in tuzağa Sinan’ı da çekmesiyle Hazan ve Sinan kendilerini korkunç bir çılgınlığın içinde bulurlar.

Kerime’yle ilgili Fazilet’in oyununa gelen Hazım, herkesin yüreğini ağzına getiren bir kalp spazmı geçirir. Hazım’ın durumu, Yağız’ın yıllar sonra yeniden yalıda yaşamaya başlamasına sebep olur. Yağız, kafasında babasıyla ilgili soru işaretleriyle, yıkıcı gerçeğin peşindedir.

Fazilet kızlarını yalıya sokmak istiyor

Haberin Devamı

Fazilet ise, yalıda Kerime ile ilgili ipuçları ararken kendini Ece ve Yağız’la ilgili yeni şüphelerin ortasında bulur. Fazilet için artık ilk hedef, kızlarıyla birlikte yalıda yaşamaktır. Sinan ve Hazan’ın yaşadığı kabus, Fazilet’in attığı gözü kara adım, herkes için yepyeni bir dönemin başlangıcı olur. Yaşadıkları kabus Sinan ve Hazan’ı birbirine biraz daha bağlarken, otel odasıyla ilgili gerçek bir anda tüm şiddetiyle Yağız’ın yüzüne çarpar. Sinan hayatının en acı yüzleşmesini yaşamak üzeredir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hazan, Ece’nin yalan söyleyip Yağız ile buluştuğu gerçeğini öğrendiğinde kendine hakim olamaz, Yağız’dan hesap sormak için harakete geçer. Fazilet kızı ve Yağız arasında filizlenen bir aşk olduğuna inanmaktadır ve bunu Yasin’e belli etmekten çekinmez.

Selin’in planı işliyor

Ancak Yasin Fazilet’e başka imalarda bulunur. Yasin’in, Fazilet’e Ece hakkındaki imalarından sonra, Ece soluğu Yasin’in yanında alır ama bu hesaplaşma beklediği şekilde gitmez. Selin planını ince ince işlerken, Yasin’i kendi safına çekmeye her an bir adım daha yakınlaşmaktadır. 

Kerime Fazilet’i köşeye şıkıştırır

Kerime ise Fazilet’i iyice sıkıştırmaya başlamıştır. Fazilet daha fazla kaçamayacağını anlar Kerime ile yüzleşmek ve Hazım Egemen’in büyük sırrı hakkında detaylı bilgi öğrenmek için onun evine gider. Fazilet’in Kerime’ye gidişin ardından olaylar içinden çıkılamaz bir hal alır. Hazım, Yağız’ı şirkete dönmesi konusunda ikna etmeye çalışır ama Yağız’ın başka planları vardır.

Sinan gerçekleri açıklıyor

Sinan Hazan’a borçlu hissetmektedir ve suçsuzluğunu ispat etmek için kendi yöntemlerini kullanır. Yağız'ın Hazan hakkındaki düşünceleri değişirken, otel odasındaki kızla çeki yırtan kızın aynı kız olmadığına inanmaktadır ve o geceki "affı olmayan kabalığı" yüzünden Hazan’a avukat desteği vermeyi sürdürür. Sinan üzerindeki yükten kurtulmak istemekte ve artık her şeyi anlatmanın vaktinin geldiğini düşünmektedir. Hazanı arayıp konuşmaları gerektiğini söyler.

BAKMADAN GEÇME!