Favori dizisi Aşk-ı Memnu

Türkan Sabancı, yardım gecelerinin dışındaki davetlere mümkün olduğunca katılmıyor.

Türkan Hanım, gece gezmelerinden çok evde dizi izlemeyi tercih ediyor. Sabancı’nın favorisi ise Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Aşk-ı Memnu”. Türkan Hanım, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ile Selçuk Yöntem’in oynadığı diziyi çok severek takip ettiğini ve perşembe günleri kaçırmadan izlediğini söylüyor.

Aşk tatili

Emir Tamer ve sevgilisi Demet Akalın, geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’da geçirdiler. Sevgililer Emir Bey’in teknesiyle Bodrum koylarını gezerek, yoğun geçecek kış sezonu öncesi enerji depoladı. Aşkını doyasıya yaşayan Emir Bey, Mehmet Ali Ilıcak ile ortağı olduğu EMMA Prodüksiyon şirketinin yeni sezonda birçok yeni projesinin olduğunu belirtti.

Bienal şıklığı

Sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri “11. ıstanbul Bieanal’i” onuruna verilen davette bir araya geldi. Akbank Private Banking sponsorluğunda, Hotel Les Ottamans 29’da gerçekleştirilen özel davetine koleksiyonerler, çağdaş Türk sanatının önde gelen temsilcileri, ıKSV’in (ıstanbul Kültür ve Sanat Vakfı) üst düzey yöneticileri ile sosyete ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Akbank Private Banking Genel Müdürü Fikret Önder ve eşi Melike Önder’in ev sahipliği yaptığı davette Hercules&Love Affair grubunun eski solisti Nomi Ruiz sahneye çıktı. Cem Hakko’nun evlilik planları yaptığı Ronit Gülcan, zarafeti ve şıklığıyla geceye damgasını vurdu. Ronit Hanım’ın yırtmaçlı, siyah renkli mini elbisesi beğeni topladı. Dilruba Sarıyer mini şortuyla, Eda Taşpınar stilini yansıtan elbisesiyle ve Naz Elmas da fırfırlı eteği ile gecenin dikkat çeken isimleriydi.

Yeni arkadaşlık

Yedi yıllık aşkı Eda Taşpınar’la ilişkisi biten Nurettin Hasman, geçtiğimiz gece Bebek’teydi. Nurettin Bey, Lucca Restoran’da Leyla Kömürcü ile oturuyordu. Amerika’da bir sperm bankasından aldığı spermle anne olan Leyla Kömürcü ve Hasman’ı ortak arkadaşları Melike Gebeş tanıştırmış. Hasman, dostlukları yıllar öncesine dayanan Melike Hanım’dan çok beğendiğini ve zarif bulduğunu söylediği Leyla Kömürcü ile tanıştırmasını istemiş. Melike Hanım, dostunun bu ricasını kıramamış ve ikili tanıştırmış. Gebeş, Lucca’da da ikiliye eşlik etti.

Aşk yeniden

Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melissa Mızraklı, eski sevgilisi Gökmen Gökbakan’la önceki gece buluştu. Birçok kez ayrılıp barışan çift, Bebek’te bir kafede bir araya geldi. Uzun bir süre sohbet eden ikili, mekanı birlikte terk etti.

Aile bir arada

Diş doktoru Galip Gürel, 19 yıllık eşi Berna Akar’dan geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Çiftin 19 yaşındaki oğulları Ali annesiyle birlikte kalmıştı. Geçtiğimiz hafta ise aile, Bodrum-Türkbükü’nde evlenen ırem-Kaya Demirer çiftinin düğün davetine hep birlikte katıldı. ıskoçya’daki eğitimini bitirip Türkiye’ye dönen Ali Gürel anne ve babasını yeniden bir arada görmekten mutlu olmuştu.
Yazarın Tüm Yazıları