Fatura F.Bahçeye

EVET.. Penaltı değil.. Kaleci Kerem, Nobre’ye dokunmadı bile.. Ama hakem Serdar Tatlı hem kırmızı kartını çıkardı Samsun’u 10 kişi bıraktı, hem de penaltı düdüğünü çaldı.

O dakikadan itibaren tüm spor programları ve gazete sayfaları gözümün önüne geldi. Fenerbahçe’ye yapılan "Hakem kıyağı.."

Haksızlar mı.. Elbette hayır.

Hakem hatalarıyla kazanılmış hiç bir puanı, Fenerbahçe taraftarı içine sindirmiyor, öyle galibiyet istemiyor.

Madalyonun birinci yüzü bu.

Ya ikincisi diyeceksiniz?

F.Bahçe, Samsunspor’dan çok daha güçlü bir takım. Zaten oyunun 22. dakikasına kadar atak yapan, pozisyon bulan F.Bahçe. Yani maçı kazanacağı belli oluyor. Ama hakem bir hata yapıyor, bu hatanın faturası hiç haketmeyeceği bir şekilde F.Bahçe’ye kesiliyor.

Fenerbahçe’nin hakem yardımına ihtiyacı yok. Ama bazılarının, "Fenerbahçe’ye hakemler yardım ediyor" sözlerine fena halde ihtiyaçları olduğu muhakkak.

Collina olsa

NOBRE,
kaleciden sıyrıldı ve düştü. Hakem de penaltı düdüğünü çaldı. Size bir şey söyleyeyim mi, Collina olsa o penaltıyı verirdi. Çünkü Nobre öyle güzel bıraktı ki kendini yere. Tatlı’nın düdüğü çalmaktan başka çaresi kalmadı.

Bu da penaltı

TOLGA’NIN
Samsunspor cezasahasında Ümit’i düşürdüğü pozisyona hatırladınız mı? Hani şu 50. dakikadaki pozisyonu. O da penaltıydı. Ama hakem çalmadı. Ya buna ne diyeceksiniz?

KULÜBE NÖBETİ

DAKİKA 60..
Skor 3-0 olmuş, Daum, değişiklik yapıyor. Appiah çıkıyor, Mehmet Yozgatlı giriyor. Genç Semih kulubüde bekliyor yine. Daum onu oyuna almak için skorun 20-0 olmasını bekliyor herhalde.

1-TUNCAY

2-ANELKA

3-APPİAH
Yazarın Tüm Yazıları