Fatsa’da eğitim yatırımları

Güncelleme Tarihi:

Fatsa’da eğitim yatırımları
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 13:43

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa'ya Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu yapılması için çalışma başlatıldığını söyledi.

Cinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatsa'da tekli eğitime geçebilmek için eğitim yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Fatsa'ya yapılan ve yapılacak okullar hakkında bilgi veren Cinoğlu, "Fatsa Gazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesine yapılan 32 derslikli ek binanın kaba inşaatı bitti. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın annesinin adına yaptırdığı 24 derslikli ortaokul binasının da kaba inşaatı bitti ve bizlere haziran ayında teslim edilecek. Bu iki okulun önümüzdeki yıl faaliyete geçmesi demek bin 600 öğrencinin tekli eğitime geçeceği demektir" diye konuştu.

Yapılması planlanan okullar hakkında da konuşan Cinoğlu, "Kurtuluş Mahallesinde Karayolları Bakım Merkezinin arkasında kamulaştırdığımız bir arazi var. Buraya da iki okul binası yapmayı düşünüyoruz. Şu anda buraya yapılacak okulun yatırım programına alınması için çaba sarf ediliyor. Ayrıca Fatsa'ya Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmamhatip Ortaokulu yapmak istiyoruz. Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanlığı Sekreterliği, bu konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!