Fatmagül Fakı: Güzellik gelip geçici

Güncelleme Tarihi:

Fatmagül Fakı: Güzellik gelip geçici
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 14:38

“Survivor” yarışmasıyla tanınan, Adriana Lima’ya olan benzerliğiyle hafızlara kazınan Fatmagül Fakı, “Fatmagül Tatilde” adlı gezi programıyla bugünden itibaren her cumartesi farklı bir ülkeden ekrana gelecek.

Haberin Devamı

◊ Uzun süredir ekrandan uzaktaydınız. “Fatmagül Tatilde” adlı gezi programıyla ise televizyona dönüyorsunuz. Bu süreci anlatır mısınız?
- Özellikle uzakta kaldım. Biraz durmak, kendimi dinlemek, ne istediğime karar vermek istedim. Televizyona devam etmek istiyordum. Ama içine daha çok dahil olacağım, eğlenceli, ayakları yere basan bir proje olmalıydı. O sırada Astra Film yapım şirketiyle bir araya geldik. Bir gezi programı yapmaya karar verdik. Çünkü bu işi yaparken bir yandan da kendimi geliştirmek istiyordum. Yola çıkmadan önce günlerce gideceğim ülkenin kültürü, yaşamı üzerine ekiple birlikte ön hazırlık yapıyorum. Yani hem okuyorum, hem geziyorum.

◊ Hangi ülkelere gideceksiniz? Rotanız belli mi?
- İlk bölümler için uzak bir rotayı seçtik. Bahara girerken yazın sıcaklığını hissettirecek bir Uzakdoğu ülkesine, Tayland’a gittik. Filler, kaplanlar, timsahlarla çekimler yaptık. Güler yüzlü insanlarıyla vakit geçirdik, tapınakları gezdik. Çok güzel bir deneyimdi. Küba, Maldivler gibi uzak diyarlara gitmeye devam edeceğiz. Avrupa’nın Paris, Roma, Barselona gibi bilindik ama vazgeçilmez şehirlerini de göreceğiz.

◊ Programın diğer gezi programlarından farkı olacak mı?
- Bu rotalara belki onlarca kez başka gezi programları da gitti. Ama bizim artımız neşemiz, enerjimiz, mizah yazarlarından oluşan, deneyimli televizyoncuların yer aldığı küçük ama dev kadromuz. Ve tabii ki güler yüzüm...

Haberin Devamı

Fatmagül Fakı: Güzellik gelip geçici


YURTDIŞINDA DA ADRIANA LIMA’YA BENZETİYORLAR

◊ “Yerli Adriana Lima” olarak anılıyorsunuz. Güzelliğiniz kariyerinizi nasıl etkiledi?
- Güzellik pek çok kapıyı açıyor, evet. Bu benim artılarımdan biri ama gelip geçici. Ben fiziksel artılarımın üzerine kendim bir şeyler ekledim. Boş oturmadım. Ekrandan uzakta olduğum sürede İngilizcemi daha da geliştirmek için özel dersler aldım. Bol bol okudum, gezdim. Bazen güzellik dezavantajları da beraberinde getiriyor. Mesela insanlar size önyargıyla yaklaşıyor. Başarılarınızdan çok fiziksel olarak öne çıkmak haksızlık. Yurtdışında da beni görünce “Adriana Lima” diye şaşıranlar oluyor.

◊ Magazin gündeminde de çok görmedik sizi...
- Çok dikkat ettim. Gittiğim tatil yerlerinden tutun da, arkadaşlarımla vakit geçirdiğim mekanlara kadar dikkatle seçiyorum. Bir magazin figürü olmaktan kaçınıyorum.

Haberin Devamı

Fatmagül Fakı: Güzellik gelip geçici

ACUN ABi ÇOK YETENEKLi

◊ “Survivor”la milyonlar tanıdı sizi. Bu gezi programıyla birlikte “Acun Ilıcalı’nın yolunda” diyenler oldu. Siz bu yorumlara ne diyorsunuz?
- Acun abi çok yetenekli bir televizyoncu. Keşke onun kadar başarılı olabilsem. “Survivor”la bana bir şans verdi.
Dünyayı Fatmagül Fakı’nın gözünden gezenler, görenler pek çok şeyi yeniden keşfedecek. Biz hazırlanırken, çekerken çok eğleniyoruz. Umarım siz de izlerken tebessüm edersiniz.

Fatmagül Fakı: Güzellik gelip geçici

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!