Fatma Şahin'den bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Fatma Şahinden bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 11:43

Fatma Şahin'den bayram mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, bayramların, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesi olduğunu belirterek, “Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir" dedi.

Bayramın coşku ve mutluluğunun bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlı olduğunu aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Türkiye zor günlerden geçiyor. Türkiye büyük sınavlardan geçerek milli birlik ve kardeşlik duygusuyla tam bir kararlılıkla geleceğe doğru yürüyor. İslam dünyası birçok acılarla karşı karşıya, insanlar ciddi risklerle, tehditlerle karşı karşıya. İşte böyle günlerde bayrama yeni anlamlar katmak gerekiyor. Özellikle son dönemlerde eti tırnaktan ayırmaya çalışanlar, ülkeyi bölmek isteyenler, vatandaşlarımız arasında fitne tohumu ekmek isteyenlere karşı da bayramı bir mübarek vesile olarak görelim ve omuz omuza verelim."

Kurban Bayramının milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Şahin, "Hac vazifesini ifa etmek için mukaddes beldelerde bulunan hacılarımız başta olmak üzere yurt dışındaki vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin de bayramını kutluyorum. Bayramla birlikte daha çok hissettiğimiz kardeşlik ruhunun başta evlerinden, yurtlarından ayrılmak zorunda kalarak ülkemize sığınan Suriyeli kardeşlerimizi, Filistin, Mısır ve Doğu Türkistan'da ki tüm kardeşlerimizi kucaklamasını temenni ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!