Fatma Kaplan Hürriyet: “Tweetleri Takip Edene Kadar Canlı Bombaları Takip Etsinler”

Güncelleme Tarihi:

Fatma Kaplan Hürriyet: “Tweetleri Takip Edene Kadar Canlı Bombaları Takip Etsinler”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 10:49

Fatma Kaplan Hürriyet, ev ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili ve 1. sıra adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’e adeta çıkarma yaptı. Çok sayıda ev ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Hürriyet, Başbakan Davutoğlu’nun ‘Canlı bombaları biliyoruz, ama eylem yapmadan tutuklayamayız’ sözlerini sert bir şekilde eleştirdi.
Karamürsel ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, çok sayıda ev ziyareti gerçekleştirdi. Her gittiği evde sıcak bir şekilde karşılanan Hürriyet parti programı hakkında bilgi verdi. Ev toplantılarının ardından sahil bölgesinde bulunan bir kafede de yurttaşlarla buluşan Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, son dönemdeki ülke gündemi hakkında da açıklamalarda bulundu. Hürriyet, “Çözüm süreci içerisinde güvenlik güçlerimizin müdahale edemediği pek çok olay yaşandı. Bugün de onun sonuçlarını yaşıyoruz. O gün verilen sözler ve verilen müsamaha bugün bize ölüm olarak, çocuklarımızın kanı olarak geri dönüyor. Bunların hepsini AK Parti’nin 13 yıldır oluşturduğu içte ve dışta kötü yönetim biçimi sağladı” dedi.
“GÜVENLİĞİN OLMADIĞI YERDE ZAFİYET DE OLMAZ”
CHP’li Hürriyet, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun canlı bombaları yakalamaları için eyleme geçmeleri gerektiği ile ilgili sözlerini de sert bir şekilde eleştirdi. Hürriyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren tweet atanları gözaltına alındığını hatırlatarak, “Bugün Erdoğan’ı eleştiren tweet atan birini sabahın köründe yatağından alan bir zihniyet, canlı bomba olduğu halde eylem yapmadan yani insanları öldürmeden biz tutuklayamayız diyor. Bugün atılan tweetleri takip eden bir hükümet, canlı bombayı bildiği halde tutuklayamayız diyor. ’Güvenlik zafiyeti yok’ diyorlar. Evet bence de yok. Güvenliğin olmadığı yerde zafiyet de olmaz. Zafiyet yoksa kasıt vardır. Üç ayda 600’den fazla insan öldü. Gençlerimiz, polislerimiz, askerlerimiz birileri siyasi ikballeri için öldüler. Hala din iman üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar” açıklamasında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!