Fatih'ten yumruk

Güncelleme Tarihi:

Fatihten yumruk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2002 02:02

Ligde devre arasından yararlanarak eşi Şirin ve çocuğuyla Uludağ'a tatile gelen Fenerbahçeli milli futbolcu Fatih Akyel, önceki gece oteller bölgesinde eşiyle birlikte yürüyüşe çıktı.

Akyel çifti yolda yürürken, boynunda Galatasaray kaşkolu bulunan Marmaris Halit Narin Anadolu Turizm ve Otelcilik Okulu son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Cantekin Kesmen ve kız arkadaşıyla karşılaştı. Fatih Akyel ile Cantekin Kesmen arasında iddiaya göre küfür yüzünden tartışma başladı.

Önce kavga sonra barış

Tartışma büyüyünce, Fatih Akyel oradan ayrılıp eşini otele bıraktı ve tartıştığı gencin peşine düştü. Akyel, kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü Kesmen'i, Beceren Cafe'nin önünde yakaladı ve iki yumruk attı. Kesmen, dayısı Gün Altan'ın işlettiği yakındaki Ece Bar'a kaçmaya başladı, ancak peşinden koşan Akyel, Kesmen'i yeniden yakaladı. Yeğeninin kavga ettiğini duyup dışarı çıkan Gün Altan da kavgaya karıştı. Tatilciler araya girerek Fatih Akyel ve Gün Altan'ı güçlükle ayırdı. Birbirlerinden şikayetçi olan taraflar, daha sonra şikayetlerinden vazgeçti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!