Fatih'ten bombardıman

Güncelleme Tarihi:

Fatihten bombardıman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'un tartışılan futbolcusu, teknik direktör Özyazıcı için ‘‘Samimiyetine güvenmiyorum’’ ifadesini kullanırken, ‘‘Gitmemek için sonuna kadar direneceğim’’ dedi.

Trabzonspor'un en çok tartışılan futbolcusu olan Fatih Tekke, bir yerel televizyona yaptığı açıklamalarla, teknik direktörü Özyazıcı'yı topa tuttu. ‘‘Mevcut teknik kadroya olan inancımı yitirdim’’ diyen Fatih, ‘‘Altay maçında benim görevimi yapmadığımı açıklıyorlar. O maçta elimden geleni yaptım. Tek kötü oynayan ben miydim? Bir tane iyi oynayan futbolcu ismi versinler. Ne yazık ki takımda herkes kötü oynarken, kabak hep benim başıma patlıyor’’ dedi.

Genç ve yetenekli olduğunu vurgulayan Fatih, üzerinde sürekli bir takım oyunların oynandığına işaret ederek, ‘‘İdmanlarda sabır ve istekle çalışıyorum ancak maçlarda hep yedek kalıyorum. Yedek soyunacak adam değilim. Ama üzerimde sürekli bir oyun oynanıyor. Ahmet Suat Özyazıcı'nın bu noktada samimiyetine inanmıyorum. Trabzon kökenli futbolculara karşı olumsuz bir tavır takınıldı. Ayrıca ben istemedikten sonra hiç kimsenin beni kulüpten göndermeye gücü yetmez. Gitmemek için de sonuna kadar direneceğim’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!