Fatih'te polise silahlı saldırı: Bir yaralı

Güncelleme Tarihi:

Fatihte polise silahlı saldırı: Bir yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 06:35

İstanbul Fatih'te soygun ihbarına giden polis ekibi, soyguncuların silahlı saldırısına uğradı. Bir polis memuru ayağından yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, saat 04.20 sıralarında Kocamustafapaşa'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokaktaki bir marketin soyulduğunu gören çevre sakinleri polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibine soyguncular silahlı saldırı düzenledi. Saldırıya polis ekipleri de ateşle karşılık verdi. Çıkan silahlı çatışmada bir polis memuru ayağından yaralanırken, saldırganlar bir cip ile olay yerinden kaçtı.

Fatihte polise silahlı saldırı: Bir yaralı
Ayağından yaralanan polis memuru Sezai Ç. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olay yerine şerit çekerek incelemelerde bulundu. Olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Delil toplayan polis, saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Marketten çalınan malların tespiti için çalışmalar sürüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!