Fatih Ürek 75 kiloya düştü!

Güncelleme Tarihi:

Fatih Ürek 75 kiloya düştü
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 15:34

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir türlü kilo veremeyen Fatih Ürek, tüm mide ameliyatı oldu. Geçirdiği operasyon sonrasında bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Ürek, yaşadıklarını anlattı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü, başarılı sanatçı Fatih Ürek, geçirdiği “Tüp Mide” ameliyatından sonra yaşadıklarını, bir televizyon kanalında konuk olduğu canlı yayında anlattı. İşte detaylar…

Arkadaşlarımla Helalleştim!

Geçirdiği “Tüp Mide” operasyonundan sonra yaşadıklarını canlı yayında aktaran Ürek, “Diyabet hastasıyım. Kurtulamıyordum. Sahnede çok zorluk çekiyordum. Yürüyüşle, rejimle vermeye çalışıyordum ama olmuyordu. Bağırsaklarımda mayaya alerji durumum vardı. Ondan dolayı da bir şişkinliğim vardı. Nefesim kesiliyordu. Bu sistemi ilk duyduğumda doktora gittim. Uygun değil dediler. Sonraki zamanlarda tekrar gittim, yine olmaz dediler. Bir ara 14 kilo vermiştim, sonra kilo aldım. Gittim ve tüp mide ameliyat oldum.” diyerek sözlerine devam etti.

Haberin Devamı

Ürek; “2 ayda 30 kilo vermem anormal bir durum. Ameliyattan 10 gün sonra korkunç bir acı hissettim. Midemde gaz oluştuğunu düşündüm. Hastaneye gittim ve kaçak olduğu anlaşıldı. 2 ay septik koma yaşadım. 66 kiloya kadar indim. Şu an 75 kiloyum. Mide stenti taktılar bana. İlaç bile içemedim. Damardan besin verdiler. Umut yok dediler. Halim yok, yemek yiyemiyorum. ‘Ölmek istiyorum’ dedim.” şeklinde konuştu.

Fatih Ürek Son hali ile şaşırttı

Ürek: “O an keşke ameliyat olmasaydım dedim!”

Ürek, ameliyat sonrası süreçte yaşadığı zorlukları dile getirerek, “Arkadaşlarımı dostlarımı aradım herkesle helalleştim. O dönem ablam rahatsız, annem rahatsız. Hiçbir şey umurumda değildi. O an keşke ameliyat olmasaydım dedim.” dedi.

Kendimi 30’lu Yaşlarda Hissediyorum!

Ameliyat sonrası zorlu bir dönem atlatan Ürek, “Ameliyattan sonra 'yeni hayatım' dedim ve kendimi ödüllendirdim. Takı takmayı çok severim, o yüzden tek taş yüzük aldım. Şişmanken kendimi sahnede çok antipatik buluyordum. Şimdi ise çok yakışıklı olduğumu düşünüyorum. Kendimi 30'lu yaşlarımdaymışım gibi hissediyorum. Eski kıyafetlerimin bir çoğunu vücuduma göre yaptırdım, bir kısmını yardım kuruluşlarına verdim. İndirim kovalayan bir insanım. Toplama bakarsam 100 bin TL'lik alışveriş yapmışımdır belki…” şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!