Fatih Tekke'nin menajeri benim

Güncelleme Tarihi:

Fatih Tekkenin menajeri benim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 12:07

Trabzonspor’un eski 2. Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fatih Tekke’nin menajerinin kendisi olduğunu belirterek, “Hayrettin Hacısalihoğlu ve İhsan Alioğlu, Fatih Tekke’ye haber göndererek ‘Biz burada olduğumuz sürece Tekke kapıdan içeri giremez’ dediler. Rubin Kazan’la görüştüğü, anlaştığı iddiası da doğru değil” şeklinde konuştu.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklamaya yapan Hacıosmanoğlu, “Bir buçuk yıl önce Fenerbahçe 8 buçuk milyon euro önerdi. Fatih, Türkiye’de Trabzonspor’dan başka takımda oynamam diyerek herkesin önünü kesti.  Rubin Kazan’la görüşmesinin bu karışıklıkla hiç âlakâsı yok. Fatih’in tek menajeri benim. Fatih Tekke’nin menajer parası, avukat parası bana ait. Fatih Tekke’nin menajer ya da avukat parası yok. Bunlar ortaya atılan gerekçeler. Böylece sözleşmeye imza atmayı hazır. Buyurun, gelsin atsın, imzayı” şeklinde konuştu.

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sözleri:

HACISALİHOĞLU VE ALİOĞLU FATİH’E HABER GÖNDERDİ

Fatih’le konuştuk. Bana “Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nu, futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, ben bunları tanımam. Ama bu yöneticiler bana haber gönderdiler. Biz burada olduğumuz sürece Fatih Tekke, bu kulüpten içeri giremez” dediklerini söyledi.

GEÇEN SEZON FATİH’İ ALSALARDI BU TAKIM ŞAMPİYON OLURDU

Bu insanlar sıkıştıkları zaman Fatih Tekke’yi alıyoruz diyorlar. Ama gerçek manada alma niyeti taşımıyorlar. Alma niyetleri olsaydı. Geçen sezon 2 milyon euroyu UEFA’ya yatırıp Fatih alabilirlerdi. Geçen sene son vuruş sıkıntısı yaşandı. Fatih’i alsalardı bu takım şampiyon olurdu.

FENERBAHÇE 8 BUÇUK MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Rubin Kazan, 3 yıldır Fatih’i istiyor, ama Zenit rakip takım olduğu için vermiyordu.  Türkiye’den de isteyen var Fatih’i… Bir buçuk yıl önce Fenerbahçe 8 buçuk milyon euro önerdi. Fatih, Türkiye’de Trabzonspor’dan başka takımda oynamam diyerek herkesin önünü kesti.  Rubin Kazan’la görüşmesinin bu karışıklıkla hiç âlakâsı yok.

FATİH’İN MENAJERİ BENİM

‘Yüksek para istiyorlar, menajerlik parası istiyorlar’ diyorlar. Bunun üzerine Fatih’in tek menajeri benim. Fatih Tekke’nin menajer parası, avukat parası bana ait. Fatih Tekke’nin menajer ya da avukat parası yok. Bunlar ortaya atılan gerekçeler.

Böylece sözleşmeye imza atmayı hazır. Buyurun, gelsin atsın, imzayı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!