Survivor Fatih Hürkan kimdir? Ne işle meşguldür?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Fatih Hürkan kimdir Ne işle meşguldür
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 15:02

Survivor yarışmacısı Fatih Hürkan, ünlüler takımı içerisinde performans tutarsızlığı sebebiyle oldukça konuşulan isimler arasına yer alıyor. Yarışmaya sonradan dahil olan Survivor Fatih Hürkan, ada içerisindeki en kötü performans sıralamasına sahip olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. Peki, Survivor Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor Fatih Hürkan, ünlüler takımına dahil olduğu günden bu yana çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Performans olarak düşük bir profil sergileyen Survivor Fatih Hürkan, arkadaşları tarafından sıkça eleştiriliyor. Peki, Survivor Fatih Hürkan kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacının sivil hayatındaki mesleği

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ FİLMLERİ

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

BAKMADAN GEÇME!