Fatih Hoca gerekeni yapar

Güncelleme Tarihi:

Fatih Hoca gerekeni yapar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 23:39

Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan maçı öncesi kendisine küfredildiği gerekçesiyle TT Arena’yı terk eden ve daha sonra milli takıma alınmayan Volkan, “Bu sezon çok iyi çalışıyorum. Fransa’da olmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

A MİLLİ Takım formasıyla EURO 2016 elemelerinde Kazakistan ile oynanan karşılaşma öncesi ısınma sırasında kendisine küfür edildiği gerekçesi ile Türk Telekom Arena’yı terk eden ve daha sonra milli takıma alınmayan Volkan bu sezonun en formda isimlerinden biri... Son 5 resmi maçta kalesinde sadece 1 gol gören Demirel, yakın arkadaşlarına 2016 Avrupa Şampiyonası için sanki kadroya seçilecekmiş gibi hazırlanacağı mesajını verdi.Volkan, “Fatih Hoca gereğini düşünür. Eminim gereğini yapacaktır. Bu sezon çok iyi çalışıyorum. Kendimi çok formda hissediyorum” dedi.

ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR

VOLKAN Demirel, bu sezon tekrar milli takım formasını terletebilmek için çok daha iyi çalıştığını ifade etti.Tecrübeli kaleci, “Avrupa Şampiyonası’nda her Türk gibi ben de milli formayı giyebilmeyi gerçekten çok arzuluyorum. Orada olmayı istiyorum. Ben milli forma için hazırım. Geçmişte olanları unutmak gerek. Avrupa Şampiyonası’nda büyük zaferler elde etmek için birlikte olmalıyız” şeklinde konuştu.Fenerbahçe forması ile hazırlık karşılaşmaları hariç 409 resmi mücadeleye çıkan ve bu açıdan tarihe geçen Volkan Demirel, milli formayı da 63 kez terletti.2008 Avrupa Şampiyonası’nda da milli takım kalesini koruyan 34 yaşındaki tecrübeli kaleci, bu sezon Fenerbahçe’de de başarılı bir performans sergiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!