Fatih Belediyesi'nden "Milliler Seninle Coşsun" yarışması

Güncelleme Tarihi:

Fatih Belediyesinden Milliler Seninle Coşsun yarışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 17:49

Fatih Belediyesi'nden "Milliler Seninle Coşsun" yarışması

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA) FATİH Belediyesi, 2016 Futbol Şampiyonası'na katılan Milli Takıma destek vermek amacıyla ‘Milliler Seninle Coşsun’ isimli ödüllü bir yarışma başlattı. Jüri koltuğunda spor dünyasının ünlü isimlerin yer aldığı yarışmada, taraftarlar çektikleri videolarla milli takıma coşkuyu yaşatacak.

Fatih Belediyesi 2016 Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Milli Takıma destek vermek amacıyla “A Milli Takıma Destek Videonu Çek, Gönder, Milliler Seninle Coşsun" adı altında ödüllü bir yarışma düzenledi. Milli takımın motivasyonunu arttırmayı hedefleyen bu özel yarışmanın tanıtım lansmanı basına duyuruldu.

Basın toplantısına Fatih belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra yarışmanın jüri koltuğunda oturan Spor Yazarları ve yorumcuları Lig Tv’den Şansal Büyüka, Habertürk Tv’den Faik Çetiner, A Spor’dan Ender Bilgin, NTV’den Güntekin Onay, 360 Tv’den Serhat Ulueren ,CNN Türk’den Emre Tilev, TRT’den Ersin Düzen, Lig Radyo’dan Mehmet Ayan, Radyo Spor’dan Barış Ertül, tribün liderleri ve taraftarları katıldı.

İnternet ve sosyal medya üzerinden yapılacak yarışmaya katılmak isteyenler hazırladıkları destek videolarında söyleyecekleri tezahüratı, marşı, şarkıyı ve şiiri 12 Mayıs 2016’da yayına başlayacak www.millilerseninlecossun.com wep sitesine yükleyebilecek.

12 Haziran tarihine kadar web sitesine gönderilen videolar ilk olarak kendi aralarında yarışacak, en çok beğeni alan 15 video kamuoyu tarafından yakından tanınan jüri tarafından seçilerek ödüllendirilecek. Birinci 7 bin, ikinci 5 bin, üçüncü 3 bin, 5 kişi de bin TL ödül alacak.

MİLLİ TAKIMA MOTİVASYON DESTEĞİ SAĞLAYACAK

Projenin amacına ilişkin bilgiler veren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,"Milli duyguları ve bütünlüğü ile milli takım futbolcularımızın ihtiyacı olan motivasyon kaynağının üç temel dayanağı var. Bunlardan bir tanesi bizim ve arkadaşlarla birlikte yapmaya çalıştığımız, halkı daha maç başlamadan 12 Haziran’dan öncesine kadar hazırlamak buna videolarla, sosyal medyadaki dolaşımlarla, olağanüstü desteğini sağlamak. İkincisi şüphesiz jüri üyelerimizin desteği ile gerçekleşecek. Süreç içerisinde de medya aracılığı ile toplumun en derin kesimine yayılmasını sağlanmış olunacak. Bir başka özel yönü var bence genelde futbol severlerin, tribünde gelip maçları izleyen onların yanında olan taraftar liderleri var. Ben üçüncü ayağında son derece önemli olduğunu düşünüyorum.Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş tribün liderleri de aramızdalar onlara da çok önemli bir vazife düştüğünü düşünüyorum. " dedi.

"PROJE SON DÖNEMİN EN İYİ PROJELERİNDEN"

Projenin son dönemin yapılmış en iyi projelerinden biri olduğunu belirten CNN Türk’ten Emre Tilev," Hatırlayın lütfen 2000 yılında belki maçların skorlarını bilmiyorsunuz , Milli takımın bile orada neler yaptığı konusunda kafalarda soru işareti var. Ama o dönemde şunu hiç unutmadık. Ben bu projeden Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeden böyle bir şey çıkacağına inanıyorum” dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!