Fashion TV’ye yakışan gece

Uluslararası moda kanalı Fashion TV’nin organize ettiği "Miss Fashion TV 2007" yarışması, 8 Aralık günü Antalya’daki Sungate Port Royal Otel’de yapıldı.

202 ülkede yayınlanan bu mahteşem final gecesinde, 60 ülkenin güzelleri birincilik için yarıştı. "Miss Sungate" ödülü Rusya’dan Olga Zarubina’ya verilirken, jüri özel ödülünü ise Estonya’dan Mailys Luigen kazandı.

Bu özel geceye Fashion TV Türkiye’nin sahibi Demet Sabancı Çetindoğan ve ailesi, Osmanlı Hanedanı’nın İsviçre’de yaşayan mensuplarından Nilüfer Sultan, Revna-Yıldırım Demirören, Suzan-Turgut Toplusoy ve Ülkü Adatepe de katıldı. Gece Ajda Pekkan konseriyle renklendi.

2008’de evlenecekler

A46 organizasyon şirketinin sahibi Selim Demir ile Tuvana Büyükçınar, adım adım evliliğe yaklaşıyor. Aylık sosyete dergisi Black-White’a röportaj veren Selim Bey ile Tuvana Hanım, lise yıllarından beri flört ettiklerini ve bir aksilik olmazsa 2008 yılı içinde nikah masasına oturmayı planladıklarını söyledi.

Oğluyla gurur duyuyor

Türk Kalp Vakfı, geçtiğimiz hafta Sabancı Center’da düzenlenen törenle TBMM Başkanı Köksal Toptan’a "Sakıp Sabancı İyi Kalp Ödülü"nü verdi. Toptan, ödülünü İstanbul Valisi Muammer Güler, Türkan Sabancı ve Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın’dan aldı. Bu davette Türk Kalp Vakfı gönüllü üyesi Gürnar Çapa da vardı. Gürnar Hanım, Çetin Yıldırımakın ve Toptan’la sohbeti esnasında, oğlu İzzet Çapa’nın başarılarından duyduğu gururu dile getirdi.

Çifte kutlama

Neslihan Yargıcı, yeni yaşını bu gece Bebek’teki Lulu’s adlı mekanda kutlayacak. İşin ilginci bugün, Aslı Saçar’ın sahibi olduğu Lulu’s Cafe’nin de açılış yıldönümü... Duyduğuma göre bu çifte kutlama, birçok ünlü ismi bir araya getirecekmiş.

Üçüncü

mağazayı

İstanbul’da

açtı

Özlem Özbay, Ankara ve Antalya’dan sonra üçüncü mağazasını İstanbul-Teşvikiye’de açtı. Oksijen adlı mağazalarında abiyeden günlük kıyafete ve aksesuvara kadar pek çok ürün çeşidini satışa sunan Özlem Hanım’ın en iyi müşterilerinden biri de çocukluk arkadaşı Özlem Önal... Özlem Hanım, önceki gün yine Teşvikiye Camii’nin arka sokağındaki Oksijen’deydi. Bir yandan gardırobuna yeni parçalar katarken bir yandan da arkadaşıyla hasret giderme fırsatı buldu.

Damat adayı aileye girdi

Roula-Mehmet Habbap çiftinin kızları Selin, mart ayının ikinci haftasında evleniyor. Selin Hanım, Mercedes Benz Türkiye’de çalıştığı dönemde tanıştığı ve iki yıldır flört ettiği Okan Özkaynak’la nikah masasına oturacak. Habbap çifti, duyduğuma göre damat adayını çok seviyormuş. Geçtiğimiz akşam Esma Sultan Yalısı’ndaki organizasyona katılan Okan Bey, hem Selin Habbap’a, hem de müstakbel kayınvalidesine kavalyelik ederek aileye kendini çoktan kabul ettirdiğini kanıtladı zaten...

Doğum gününde sahneye çıktı

Şebnem Saygınışık, 40’ıncı yaşını geçtiğimiz akşam Cahide’de kutladı. Şebnem Hanım’ı bu mutlu gününde dostlarının yanı sıra annesi Melek Boz ve kız kardeşi Senem Çapa da yalnız bırakmadı. Saygınışık, bir ara CahideKabare’nin şov grubuyla sahneye bile çıktı.

Hitler imzalı vazo Mermerciler’in oldu

Alif Art, önceki gün Esma Sultan Yalısı’nda "Osmanlı ve Karma Sanat Eserleri Müzayedesi" düzenledi. Adolf Hitler’in özel olarak yaptırdığı ve imzalayıp Berlin Büyükelçisi Hüsrev Gerede’ye hediye ettiği KPM porselen şamdanları, 17 bin YTL’ye Ender Mermerci ile kızı Derin Hanım’ın oldu. Anne-kız, müzayedede toplam 350 bin YTL’lik alışveriş yaptı.

Ege’ye açılan kapı

İstanbul’un en eski Rum tavernası Mimi, müşterilerine hem Ege’nin eşsiz lezzetlerini sunuyor hem de Rum müziği eşliğinde eğlenceli saatler yaşatıyor. Arnavutköy’de, 700 yıllık tarihi bir mekanda hizmet veren Mimi, 30 yıllık Rum tavernası kültürünün aslını bozmadan, değişen yüzü ve yenilenen dekoru ile konuklarını ağırlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları