Faruk Çelik'ten Şanlıurfaspor'a destek!

Güncelleme Tarihi:

Faruk Çelikten Şanlıurfaspora destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 19:07

Gıda Hayvancılık ve Tarım Bakanı Faruk Çelik, PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’a transfer döneminde destek verdiğini açıkca söyledi ve bedelsiz 2 transfer yapıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

64. Türkiye Hükümeti’nde AK Parti’nin Şanlıurfa Milletvekili olarak yer alan Çelik, “Şanlıurfaspor için son 20 gündür yoğun çaba içersindeyim ama işin teknik ve yönetim boyutunda yokum. Ben maddi-manevi Şanlıurfaspor’un yanındayım.Veren el durumundayım. Yeni transferlerde büyük çabam oldu” dedi.

Süper Lig takımlarıyla transfer görüşmelerini bizzat kendisi yaptığını belirten Çelik, “Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Antalyaspor’dan transferler yapılmak istendi. Ben bu kulüplerle temasa geçtim” ifadelerini kullandı.

Kötü sonuçlardan kendilerinin sorumlu tutulamayacağını belirten Çelik, “Lokman Gür ve Ahmet Aras’ın hiçbir bedel ödenmeden Şanlıurfaspor’a transferlerinin yapılmasını sağladım. Yönetim bana futbolcu adı veriyor biz de alınmasını gerçekleştiriyoruz. Kötü sonuç alınınca hedef edilmemiz olmaz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Şanlıurfaspor PTT 1. lig’de 19. hafta itibariyle 16. sırada küme düşme potasında bulunuyor. (Sporcope)

BAKMADAN GEÇME!