Farklı yoldan gitmek lazım

Geleneksel alışkanlıklar veya denenmiş yöntemler değil, alışılmadık yollar, özgün fikirler, yaratıcı seçimler ve buluşların kazandıracağı günlerdeyiz.

Haberin Devamı

Her zaman çoğunluk ne diyorsa o doğru değildir.
Biri çıkar zaman değişir!
Fark yaratan kazanır.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Seçtiğiniz yol veya aldığınız kararlar istediğiniz sonuçları vermiyorsa, farklı yollar denemenizde fayda var. Bu denemelerin işe yaradığını göreceksiniz. Aynı zamanda, maddi konuların hafife alınmaması gereken bir süreç, ödemelerin zamanında yapılmasında ve riskli yatırımlardan kaçınılmamasında fayda var.

Boğa
Belli iş veya planların belli sonuçlarını elde etme konusunda ısrarcı olabilirsiniz. İnatla çabalamanın faydasını görme ihtimaliniz çok fazla olmadığı için alışılmadık yöntemler denemeniz sizin için daha yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir. İlişki ve işbirliklerinizi gözden geçireceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

Haberin Devamı

İkizler
Aksayan ya da düzeltilmesi gereken iş, plan veya konularda yardım etmeniz gereken kişiler olabilir. İstekli şekilde sunduğunuz öneri, fikir veya yardımlarınız karşınızdaki kişilere danışmanlık yapacağınız yeni bir sürecin başlangıcı olabilir. Yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

Yengeç
Belli bir iş, plan, proje ya da ilişkiniz konusunda heyecanlı bir bekleyiş içinde olabilirsiniz. Harekete geçmekte sabırsızlansanız bile tam anlamıyla hazır olmadan girişimde bulunmak doğru olmayabilir. Öncelikle disiplinli şekilde hazırlanmak gerekiyor. Bugünlerde, maddi ya da gelecekle ilgili konular veya yatırımlar gündemde. Doğru adımlar atmak istiyorsunuz.

Aslan
Yakın çevrenizdeki kişilerin kışkırtıcı hareketleri ya da anlamsız talep veya fikirleri ani tepkiler vermenize neden olabilir. Ancak, her şeye rağmen sessizliğinizi korumalı ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Her tür ikili ilişki veya işbirliği hafta genelinde testten geçebilir. Ancak, maddi konularda size akıl veren kişiler olabilir ve yeni girişimlerin önü açılabilir.

Başak
Size sorulmasa, hatta izin verilmese dahi, bazı konuların çözümü, planlanması veya düzeltilmesi konusunda fikirlerinizi açıkça dile getirmek isteyebilirsiniz. Ve asıl önemlisi, uzun zamandır devam eden sessizliğinizi bozmanız, hem sizin hem de fikirlerinizi dinlemeye alan kişiler için daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir haftaya giriyorsunuz. Dinlenmeye zaman ayırmalı ve vücudunuzdan gelen sinyalleri görmezden gelmemelisiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Nasıl hareket etmek istiyorsanız o şekilde devam etmeli, anlamsız bir koşuşturma içine girmektense kendinize uyan bir hızda ilerlemelisiniz. Hedefiniz olmadan hareket etmenin veya kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanın kimseye bir faydası olmayacaktır. Sosyal açıdan hareketli ve fikir alışverişlerinin arttığı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. İş hayatınızın veya sorumluluklarınızın hayatın güzelliklerini kaçırmanıza neden olmasını istemeyeceğiniz bir süreç.

Akrep
Bazı fikir veya görüşleriniz çağı yakalamaktan uzak veya içinde bulunduğunuz koşullara göre modası geçmiş kalabilir. Hareket planınızı yeni fikirler geliştirerek veya yenilikçi akımların peşinden giderek oluşturmanızda fayda var. Yaratıcılık ve rutinin dışına çıkmak işlerin istediğiniz şekilde gelişmesine yardım edebilir. Özgürlük arayışınız artıyor ve kendinize uygun olmadığını düşündüğünüz işlerden kurtulma amacındasınız.

Haberin Devamı

Yay
Sizin için önemli olan bir konu, bir plan veya iş ilerlemiyor izlenimi verebilir veya gerçekten de durma noktasında olabilir. Moralinizi bozmamalısınız. Zira yakın bir zamanda, tüm bu gelişmelerin sizin açınızdan çok daha olumlu nedenleri olduğunun farkına varabilirsiniz. Sosyal açıdan veya aşk hayatınız bakımından olumlu ve hareketli bir haftaya başlıyorsunuz. Yeni aşklar veya çevreler söz konusu olabilir.

Oğlak
Bazı konularda bazı kişilerin diğerlerinden daha fazla ödün vermesi gerekiyor olabilir. Bu durum size işaret ediyor dahi olsa, önemli olan uyum içinde hareket etmek olduğu için sakinliği korumak adına ne gerekiyorsa yapmanızda fayda var. Sosyalliği arka planda bırakıp amaç ve hedeflerinize odaklanmanız gereken bir haftaya giriyorsunuz. İşbirliklerinizde ve ilişkilerinizde maddi kazanımlarınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
İkili ilişkilerde akıcı diyaloglar ilişkileri güzelleştirebilir. Ancak, baskı altındaki veya bir şekilde içinde farklı problemler barındıran ilişkiler zaman zaman can sıkabilir. Hafta ortası civarı ise olumlu gelişmeler var.

Balık
Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren projelerinizi daha detaylı şekilde ele alabileceğiniz bir gün. Bazı kişiler kötü veya tartışmalı fikirlerin peşinden gitmek veya bu tür fikirleri desteklemek konusunda ısrarcı olabilirler. Bu ısrarı kırmak için enerji harcamayın.

Yazarın Tüm Yazıları