Farklı bir lig olacak

Güncelleme Tarihi:

Farklı bir lig olacak
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 07, 2005 21:56

Beşiktaş Antrenörü Didin, bu sezon basketbolun Türkiye'de çok farklı olacağını belirterek, ‘Türk ve Avrupalı kulüplerin yatırım yapmasıyla basketbolda Avrupa piyasası yukarı çıkmaya başladı’ dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş'ın antrenörü Murat Didin, Türk ve Avrupalı takımların basketbola yatırım yaptığını, bu şekilde Avrupa'da transfer piyasanın yukarıya çıkmaya başladığını söyledi.

Didin, siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, bu sezon basketbolun Türkiye'de çok farklı olacağını belirterek, ‘Türk ve Avrupalı kulüplerin yatırım yapmasıyla basketbolda Avrupa piyasası yukarı çıkmaya baÅŸladı’ dedi ve şöyle devam etti:‘Bugün çoÄŸu ülkede istersen 12 ABD'li ile de oynayabiliyorsun. Åžimdi böyle bir globalleÅŸmenin yanında Türkiye'de 3 artı 1 sistemi var. Bunların yanında bu sene Mersin BüyükÅŸehir Belediyesi piyasaya çok önemli transferlerle girdi. Türk Telekomspor çok önemli transferleri yüksek fiyatlarla yapınca basketbol çıtası çok yukarıya çıktı. Hatta küçülmeye gideceÄŸini söyleyen Ãœlkerspor, Mirsad ve Ä°brahim'i alarak deÄŸil küçülme, kat kat büyüdü. Baktığımız zaman her alanda çok deÄŸerli oyuncularımız var. BeÅŸiktaÅŸ'ın geçen seneki rakamlarla El Amin'i ve Varda'yı tutması bence söz konusu bile deÄŸildi.’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!