Farah Zeynep Abdullah şarkı söylemeyi sevdi

Güncelleme Tarihi:

Farah Zeynep Abdullah şarkı söylemeyi sevdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 15:12

"Unutursam Fısılda" filminde sesi oldukça beğenilen Farah Zeynep Abdullah Barbie’nin yeni filmi “Barbie Prenses ve Rockstar’da” Prenses Azra’yı seslendirdi ve filmin şarkılarını yorumladı.

Haberin Devamı

Oyunculuğu kadar sesi ile de beğeni kazanan Farah Zeynep Abdullah Barbie’nin son filminde Prenses Azra’yı seslendirdi.

Bir prenses ile bir rock starın karışıklık sonucu yer değiştirmeleri ve bulundukları yeni ortamlarına adaptasyon süresinde yaşadıklarını anlatan Barbie’nin bu yeni müzikalinde Farah filmin başrol karakteri Prenses Azranın sesi oldu.

14 Ağustos’ta vizyona girecek film gerek keyifli konusu gerek müzikal lezzeti ve en önemlisi Farah Zeynep Abdullah’ın yorumuyla sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

Barbie Prenses ve Rockstar Türkiye ile aynı anda Almanya, İtalya, Polonya, Yunanistan, Macaristan, Çek Cumhuriyeti’ gibi bir çok ülkede vizyona girecek.

Farah Zeynep Abdullah şarkı söylemeyi sevdi

Farah Zeynep, en son Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Unutursam Fısılda" ile beyazperdede boy göstermişti. Filmde bir ses sanatçısının gençliğini canlandıran Zeynep'in, başarılı performansı kadar sesinin güzelliği de konuşulmuştu.

AYPERİ SÜRPRİZİ
"Unutursam Fısılda"da Ayperi adlı bir şarkıcıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah, rol gereği stüdyoya girip şarkı da söylemişti. Onun seslendirdiği Kenan Doğulu imzalı şarkılar, müzik dünyasında olay yarattı.


BAKMADAN GEÇME!