Famous Cup'ta zafer Meltem Teknesi'nin

Güncelleme Tarihi:

Famous Cupta zafer Meltem Teknesinin
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 24, 2007 13:19

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından, Maserati Marina Yacht Club sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye’nin ünlü yüzlerini bir araya getiren Famous Cup yelken yarışları sona erdi.

Haberin Devamı

2006’da ilki düzenlenen Famous Cup yelken yarışlarının ikincisi bu yıl 22-23 Eylül 2007 tarihlerinde, IRC1, IRC2, IRC3, IRC4 ve Destek sınıflarında, Bodrum’da gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl yelken dünyasına pek çok amatör sporcu hediye eden Famous Cup, Türkiye'de yelken sporunu daha geniş kitlelerle buluşturabilmeyi, bu sporu daha ulaşılabilir kılmayı ve dünyanın en güzel deniz ve rüzgarına sahip Bodrum'da yelken turizmini geliştirmeyi hedefliyor.

Berna Laçin, Fatih Erkoç, Yonca Evcimik, Kenan İmirzalıoğlu, Gani Müjde, Semih Saygıner, Zeynep Beşerler, Mehmet Aslantuğ, Didem Erol, Balçiçek Pamir, Aşkın Arsunan, Zeyno Gönenç, Ece Uslu, Harun Kolçak, Kadir Kır, Yeliz, Yonca Evcimik, Irmak Ünal, Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Arzu Yanardağ, Fulya Keskin, Yeliz Öney, Esra

Famous Cupta zafer Meltem Teknesinin
Akaya, Rahşan Gülşan gibi Türkiye'nin birçok ünlü yüzü, profesyonel yelken ekibiyle beraber yarıştı. İki gün süren Famous Cup boyunca katılımcılar zarif tasarımı ve üst düzey performans sağlayan teknolojik özellikleri sayesinde bu tür otomobil seven herkesin ilgisini çekmeyi başaran Maserati Quattroporte ile test sürüşü yapma şansını da yakaladı.

Haberin Devamı

Famous Cup’ın ilk gününde tüm tekneler, kuzey-kuzeybatıdan esen 2-4 kuvvetinde rüzgarda, 21 millik Bodrum – Kıstak Adası – Bodrum rotasını tamamladı. Aynı günün akşamında, Marina Yacht Club’de düzenlenen açılış kokteylinde sahne alan Metin Uca, "Bütün Gemilerimi Karaya Oturttum" adlı performansıyla tüm katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Famous Cup’ın ikinci gününde, 18 millik ve 16 millik iki sosis rota, 2-5 kuvvetinde önce batıdan, sonra kuzey-kuzeybatıdan esen rüzgarda tamamlandı. Yarış ekiplerine katılan ünlüler de, yarış heyecanını paylaştı.

Famous Cup'ta dereceye giren teknelerdeki sanat, spor, edebiyat, moda ve basın camiasının önde gelen isimleri 23 Eylül Pazar günü Maserati Marina Yacht Club’da Metin Uca’nın sunuculuÄŸunda yapılan ödül töreninde ekiplerle birlikte ödüllerini aldılar.Â

Haberin Devamı

Grup ödüllerini sırasıyla, Marina Yacht Club İşletmecisi Şenkar Öztüzün, Maserati Gen. Müd. Yrd. Başak Hekimoğlu, Uluslar arası Laser Birliği Yön. Kur. Üyesi Ahmet Edipoğlu, Türkiye Yelken Kulübü İcra Kurulu Üyeleri

Famous Cupta zafer Meltem Teknesinin
Serhat Belli ve Serdar Kısadere, Maserati Marina Yacht Club ilk üç derecenin ödüllerini ise BAYK Komodoru Ömer Karacalar sundu. Gecede ayrıca, yarış sponsorlarında Metro FM tarafından en enerjik tekne seçilen Matador Teknesi ekibi de ödül aldı.

Ödül Töreni’nde sonra sahne alan Fatih Erkoç, yarışa katılan ünlüleri sırayla sahneye davet ederek, onlarla birlikte şarkı söyledi.

Haberin Devamı

2. Maserati Marina Yacht Club Famous Cup, Mövenpick Bodrum, Metro FM, Milta Bodrum Marina, Bodrum Deniz Kurtarma, Kavaklıdere, Efes Pilsen ve Makpaş tarafından desteklendi.

MARINA YACHT CLUB KUPASI OVERALL

Famous Cupta zafer Meltem Teknesinin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!