Familya yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla nefes kesti!

Güncelleme Tarihi:

Familya yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 19:10

Familya dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 5. bölümü için heyecan dorukta. Fox TV ekranlarının eğlenceli dizisi Familya 5. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla izleyenleri ekran başına kilitledi. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Beyoğlu familyasında işler çıkmaza sürüklenirken, Hava babasının hastalık gerçeğine adım adım yaklaşır. İşte, Familya 5. bölüm özeti ve fragmanı.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Familya 5. bölümüyle bu akşam herkesi şoke edecek. Yeni bölümüyle u akşam ekranlarda olacak olan Familya, yayınladığı fragmanla izleyenlerini heyecanlandırmıştı. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar diziye damgasını vuracak. Ateş ve Hare ölümle burun buruna gelmiştir. Toprak aşkı uğruna girdiği yolda, Ezgi'nin aldığı bir kararla büyük şaşkınlık yaşar. İşte, Familya 5. bölüm fragmanı ve detaylarıyla sizlerle.

Familya 5. bölümünde; Beyoğlu familyasında işler çıkmaza sürüklenirken, Hava babasının hastalık gerçeğine adım adım yaklaşır. Ateş ve Hare ölümle burun buruna gelmiştir. Toprak aşkı uğruna girdiği yolda, Ezgi'nin aldığı bir kararla büyük şaşkınlık yaşar. Her şey büsbütün karışırken, Casim kirli mücadelesini giderek tırmandırır. Bergütay'ın gelişiyle familya komik ve yanlış anlamalarla dolu bir durumun içine düşer. Sezer dedesi için duygu dolu bir sürpriz planlarken Hava'nın şüpheleri giderek artar. Tehditlere pabuç bırakmayan Yaşar, Casim'in karşısına çıkar ve restini çeker. Casim'in son ve karanlık planı ise, Beyoğlu familyasının tek neşeli gecesine bomba gibi düşecektir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır. Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casim'le uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!