Familya 7. bölüm fragmanında Ezgi köşeye sıkışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Familya 7. bölüm fragmanında Ezgi köşeye sıkışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 23:10

Familya 7. bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Sevilen dizi yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitledi. Fox TV ekranlarının nefes kesen dizisi Familya yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Yangının yankıları sürerken, Vedat ve Casim'in soruları Ezgi'yi köşeye sıkıştırır. İşte, Familya 7. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Familya 7. bölümüyle yarın akşam ekranlara geliyor. Herkes tarafından ilgiyle izlenen dizinin yeni bölüm fragmanı izleyenleri oldukça meraklandırdı. Dizinin yeni bölümünde Casim'in yaptığı planlar suya düşüyor. Yaşar ise Casim'in planını suya düşüren çocuklarıyla gurur duyuyor. İşte, Familya 7. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Casim'in planını son anda suya düşüren çocuklarıyla gururlanan Yaşar, onları mutlu etmek için kolları sıvar. Kalan zamanında ailesine güzel anılar bırakmak isterken, Beyoğlu hanesine gelen bir yabancı herkeste şok etkisi yaratır. Yangının yankıları sürerken, Vedat ve Casim'in soruları Ezgi'yi köşeye sıkıştırır. Familyaya sızan yabancı ortalığı karıştırırken, Yaşar hastalığı konusunda yeni bir yol ayrımına gelir. Toprak Ezgi'ye yakın olmak için çabalarken, ikili kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur. Beyoğlu cephesinde kahkaha ve hüznün dansı sürerken, Hare ve Ateş arasında yaşanacak gelişme tüm dengeleri değiştirecektir. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Daha aydınlık bir yaşa adım atmak için mumları üflemeye yönelen Yaşar, kendini karanlık bir iftiranın içinde bulur. Babalarının ansızın götürülmesine tanık olan Beyoğlu familyasında büyük bir kararsızlık havası hakim olur. Bir yanda yılların öfkesi, öte yanda haksızlığı gören aile, bir seçim yapmanın eşiğine gelir. Beyoğlu hanesinde çatlak ses olarak yükselen Namık, herkesi kendi yanına çekmek için kolları sıvar. Bu yolda ona akıl veren kişi hiç beklenmedik biri olacaktır. Tarafını seçen familya, Toprak'ın coşkulu önderliğinde hem eğlenceli hem de çok tehlikeli bir plan için kolları sıvar. Casim'in yalan çemberi daralırken, Yaşar'ın da vakti giderek azalmaktadır...

BAKMADAN GEÇME!