Falçata ile emlakçıya saldrırıp yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Falçata ile emlakçıya saldrırıp yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 14:56

Falçata ile emlakçıya saldrırıp yaraladı

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da ev satışı meselesinden çıkan kavgada emlakçı 31 yaşındaki Murat Yıldız'a falçatayla saldırıp burnunu kopardı, yüzünden ve göğsünden yaraladığı iddia edilen 31 yaşındaki Çetin S. polisin takibi sonucu yakalandı.
Olay dün İlkadım İlçesi Saitbey Mahallesi Erdin Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya Çetin S., ev satın almak için emlakçı Murat Yıldız'ın yanına gitti. Satışı yapılan bir ev için anlaşmaya varıldı. Şüpheli daha sonra emlakçıya tekrar gidip, evi almaktan vazgeçtiğini söyleyip anlaşmayı iptal ederek, evi gerçek sahibinden satın aldı.
Ev satışında devre dışı bırakıldığını öğrenen emlakçı Murat Yıldız ile Çetin S. dün yolda karşılaşınca, aralarında bu meseleden tartışma çıktı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine Çetin S., üzerindeki falçatayı çıkartıp emlakçıyı burnundan, yüzünden, ve göğsünden yaraladı.
Ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ameliyata alınan Murat Yıldız'ın falçata darbesiyle kopan burnuna ve diğer yaralarına müdahale edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüpheliyi yakaladı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Çetin S. bugün adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!