Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten Viyana kuşatması

Güncelleme Tarihi:

Fahriye Evcen ve Burak Özçivitten Viyana kuşatması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2016 16:50

Yeni yıla Viyana’da giren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in sosyal medya paylaşımları ortalığı karıştırdı. Paylaştıkları fotoğraflardan çiftin nerede kaldığını anlayan hayranları, oteli bastı. Güvenlik yetersiz kalınca olaya polis müdahale etti.

Haberin Devamı

BURAK Özçivit ve sevgilisi Fahriye Evcen, yeni yıl tatilini Avusturya-Viyana’da geçirdi. Ancak keyifli başlayan tatil olaylı bitti. Instagram’da paylaştıkları fotoğraflardan çiftin nerede olduğunu anlayan hayranları, Do&Co Otel’e akın etti. Şehrin ünlü meydanlarından Stephansplatz’ta bulunan otel önünde toplanan kalabalık hayran grubu, Özçivit ve Evcen’i görmeden dağılmaya yanaşmadı. O sırada şehir turunda olan sevgililer ise otele döndüklerinde hiç beklemedikleri bu sürprizle karşılaştı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivitten Viyana kuşatması

Otel önünde toplanan ve dağılmamakta ısrar eden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hayranlarına polis müdahalede bulundu.

Haberin Devamı

Sevgi gösterisi korkuttu

Dakikalar içinde sevgi gösterisi çığırından çıktı ve kalabalık onların otele girmesine engel olmaya çalıştı. Otelin güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle binaya girmeyi başaran Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, içeride de kendilerini bekleyen başka bir kalabalıkla karşı karşıya kaldı. İkilinin, İstanbul’a dönüş için uçak saatinin yaklaşmasını beklediği sırada aşağıdaki kalabalık daha da arttı. İzdiham yüzünden otel görevlileri polisten yardım istemek zorunda kaldı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivitten Viyana kuşatması

Paylaştıkları fotoğraflardan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in nerede kaldığını anlayan hayranları, kısa süre içinde Do&Co Hotel önünde toplandı.

Havaalanına polis bıraktı

10’dan fazla polis aracı ve ambulans otelin çevresini kuşatarak barikat kurdu. Bu yaşananlara rağmen otel önünden ayrılmak istemeyenlere müdahale edildi, bazıları gözaltına alındı. Polisler ünlü oyuncuları otelin arka kapısından çıkararak polis arabasıyla havalimanına götürdü. Evcen, olay sonrası instagram paylaşımıyla yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi: “Viyana’daki hayranlarımıza selamlar. Dün yaşanan olaylar bizi çok üzdü. Hepinizi çok seviyoruz. Sevgiler.”

Haberin Devamı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivitten Viyana kuşatması
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, müdahaleye rağmen kalabalığın dağılmaması üzerine otelin arka kapısından çıkarılarak polis aracıyla havaalanına götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!