Fahri Tatan Rizespor'da

Güncelleme Tarihi:

Fahri Tatan Rizesporda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2012 11:59

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarıyı averajla ikinci sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, Adanaspor'dan ayrılan Fahri Tatan ile prensipte anlaştı.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Fahri'nin uzun yıllar Çaykur Rizespor'a hizmet verdiğini belirterek, “Fahri takımımızda elde ettiği başarılarla Beşiktaş gibi bir kulübe transfer olmuştu. Birçok ekipte forma giydikten sonra, gelişmelerin ardından yeniden birlikte çalışma imkanı bulduk. Yapılan görüşmelerin ardından Fahri ile prensipte anlaşmaya vardık. Kendisi Antalya'da kampa katıldı. Önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağız” dedi.

Fahri'nin takıma katkı sağlayacak bir oyuncu olduğunu ifade eden Ferah, “Zorlu bir şampiyonluk yarışı vereceğiz. Bu yarışta her oyuncumuzdan olduğu gibi Fahri'den de azami faydalanacağız. Onun yeniden eski başarıları yakalayacağına ve şampiyonluk yarışında önemli katkıları olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Fahri'nin, transfer sezonunun resmi olarak başlaması ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Ligin ilk yarısında Adanaspor forması giyen Fahri Tatan, 14 maçta 832 dakika görev almış ve bir gol atma başarısı göstermişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!