Fadıloğlu genç şampiyonları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Fadıloğlu genç şampiyonları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 16:28

Fadıloğlu genç şampiyonları ağırladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nezahat Kemal Akınal Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Başkan Fadıloğlu, güreş ve atletizm dalında mücadele ederek, İl ve Bölge Şampiyonlukları elde eden genç sporculara eşofman takımı hediye etti.

Nezahat Kemal Akınal Ortaokulu güreş ve atletizm spor dalında mücadele eden genç sporcular, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. İl ve Bölge Şampiyonalarında derece elde eden sporcular, başarılarını Başkan Fadıloğlu ile paylaştı. Başkan Fadıloğlu, sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik etti ve genç sporculara mücadele ettikleri spor dallarında çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaret sonrası Başkan Fadıloğlu, sporculara eşofman takımı hediye etti. Başkan Fadıloğlu, daha sonra öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Nezahat Kemal Akınal Ortaokulu Müdürü Erkan Kasımoğlu, öğrencilerinin mücadele ettikleri spor dallarında elde ettikleri başarının önemli olduğuna dikkat çekerek, “Öğrencilerimiz güreş müsabakalarında il birincisi oldu. Bölge Şampiyonalarına katılmaya hak kazandılar. Hem serbest dalda hem de grekoromen dalda mücadele edecekler. Ayrıca atletizmde krosta il ve bölge birincisi olduk. Önümüzdeki aylarda Kayseri’de düzenlenecek yarışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bugün sporcularımızla birlikte Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ettik. Sağ olsun Başkanımız sporcularımıza eşofman takımı hediye etti. Bundan dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

İl ve Bölge Şampiyonalarında derece elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren öğrenciler ise şunları söyledi:

"Okulumuzun atletizm branşında spor yapmaktayız. Katıldığımız yarışmalarda dereceler elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Atletizm branşında spor yaptığımız için kendimizle gurur duyuyoruz. Böyle bir başarıya ulaştığımız için çok mutluyuz. Üzerimizde emeği olan Müdürümüze, beden eğitim hocamıza ve okul yönetimimize teşekkür ediyoruz. Buraya da başkanımızı ziyaret etmeye geldik. Başkanımız başarılarımızı tebrik ederek, bize çeşitli hediyeler sundu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!