Facebook'un yeni rakibi: Hello!

Güncelleme Tarihi:

Facebookun yeni rakibi: Hello
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 11:42

Facebook'un egemenliğini ilan ettiği, Instagram ve Twitter gibi isimlerin yarıştığı sosyal ağ dünyasına bir yeni isim daha katılıyor: İşte Hello...

Haberin Devamı

2000'li yılların başlarında en popüler sosyal ağ platformlarından biri olan Orkut'u hala hatırlayanlar mutlaka vardır. Adını kurucusu, eski Google çalışanı Orkut Büyükkökten'den alan bu platform şimdi 'hello' adlı yeni bir sosyal ağa evrilmiş bir biçimde geri dönüyor.

Sizinle aynı ilgi alanlarına ve tutkulara sahip kişilerle bağlantı kurmanıza olanak tanıyan bir sosyal ağ olan Hello'nun Facebook ve Twitter'ın domine ettiği bir ortamda ne kadar başarılı olabileceği şimdiden bir soru işareti. Fakat Büyükkökten'in Hello için, Orkut gibi nihayet piyasadan silinmemesi için geliştirdiği bazı planları var.

Facebookun yeni rakibi: Hello

Haberin Devamı

Tech Guru Daily'de yer alan haberde Büyükkökten'in konuyla ilgili yaptığı bir söyleşide Hello'nun diğer mevcut sosyal ağlardan nasıl farklı olduğuna açıklık getiriliyor. Buna göre Hello, Twitter ve Facebook gibi platformların aksine kullanıcılarına gönderilerini anonim bir biçimde paylaşma özgürlüğü sunacak. Bununla birlikte daha gelişmiş bir kişiselleştirilmiş deneyim sağlayan Hello'da kullanıcılar örneğin politikadan hoşlanmıyorlarsa politika hakkında hiçbir gönderi görmeyecekler.

Bulunduğunuz konuma göre aynı ilgi alanlarını paylaştığınız kişilerle tanışmanıza yardımcı olan Hello ayrıca bir kişiyle tanıştığınızda size onlarla ne kadar uyumlu olduğunuzu gösteren bir bağlantı raporu gönderecek.

Büyükkökten, içinde bulunduğumuz bu sosyal ağ çağında kendi benliklerimizi kaybedebileceğimizi düşünüyor ve Hello'nun ilgi duyduğumuz şeyleri daha iyi ifade etmek, ilgilendiğimiz içerikleri keşfetmek ve kendimiz gibi olabilmek için daha iyi olanaklar sunduğunu ifade ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!