Facebook'u sessize alın, bildirimleri susturun!

Güncelleme Tarihi:

Facebooku sessize alın, bildirimleri susturun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 07:22

Facebook'ta gelen bildirimlerden rahatsız oluyorsanız kişiye ya da paylaşılan içeriğe göre bildirimleri sessize almak mümkün ve bu ayarı yapmak oldukça basit. Peki Facebook nasıl sessize alınır, bildirimler nasıl kapatılır?

Haberin Devamı

Facebook'ta bazı zamanlar gelen yoğun bildirimler dolayısıyla bildirimleri kapatmak isteyebiliyoruz; veya çok önemli gördüğümüz bildirimler için ayrıca e-posta yoluyla uyarılmak istiyoruz. Tüm bunları yapabilmek elbette kullanıcıların elinde ve sadece bir ayarla bildirimleri dilediği gibi yapabilir. Şimdi isterseniz Facebook'u nasıl sessize alacağınızı gösterelim; 

Facebooku sessize alın, bildirimleri susturun


Öncelikle Facebook'un tepedeki mavi çubuğunun en sağında bulunan aşağı gösteren oka tıklayıp Ayarlar sekmesine giriyoruz. Daha sonra sol sütundan Bildirimler kısmına girelim. Sağ kısıma bakalım şimdi de. Facebook üzerinde bölümünün sağında 'Düzenle' butonuna tıkladığımızda pek çok seçenekle karşı karşıya geleceğiz. Kullanıcılar buradan istediği gibi bildirimleri kapatabiliyor, pek çok seçenek var. 
Facebooku sessize alın, bildirimleri susturun

Bunun dışında e-posta seçeneğini kullanarak hangi paylaşımların özellikle e-posta yoluyla size bildirim olarak geleceğini de ayarlama şansınız var. Kısa mesaj bildirimini de ayrıca açabilirsiniz; tamamen size kalmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!