Facebook'ta 'Ölüm' yazdı, feci kazada can verdi

Güncelleme Tarihi:

Facebookta Ölüm yazdı, feci kazada can verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 01:34

Yarış motosikleti, kavşakta otomobille çarpıştı. Korkunç kazada kaskı bulunan sürücü ağır yaralı kurtulurken, sürücünün arkasında oturan, kasksız üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Uğur Özer olay yerinde can verdi.

Haberin Devamı

Kazan'da kavşaktan karşıya geçmek isteyen otomobil ile yarış motosikleti çarpıştı. Kazada, kasklı motosiklet sürücüsü ağır yaralı olarak kurtulurken, arkasında oturan ve kaskı bulunmayan İstanbul Üniversitesi Biyomedikal Cihazları Bölümü öğrencisi 18 yaşındaki Uğur Özer olay yerinde can verdi. Özer’in ölmeden 2 gün önce faceebok sayfasından ‘Ölüm haktır, mutlaka seni bulacaktır” yazdığı belirtildi. Kazan Onural Şeref Bozkurt Caddesi üzerinde bulunan kavşakta meydana gelen kazada, 47 yaşındaki Mehmet Esendemir, evlerinin bulunduğu cadde üzerinde bulunan kavşaktan
06 YVY 12 plakalı otomobili ile karşılaya geçmek isterken karşı taraftan gelen ve 26 yaşındaki Enis İşbilen’in kullandığı 07 JK 150 plakalı yarış motosikletiyle çarpıştı. Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü İşbilen ağır yaralanırken, arkasında oturan teyzesinin oğlu 18 yaşındaki Uğur Özer olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Mehmet Esendemir ise gözaltına alındı.

Haberin Devamı

20 METRE SÜRÜKLENDİ

Süratli olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsünin ise ise otomobili son anda fark ettiği, ani manevra ile yan yatıp, kayarak ters şeritte duran otomobile de çarparak yaklaşık 20 metre sürüklendiği belirtildi. Kasklı olduğu öğrenilen sürücü Enis İşbilen ağır yaralı olarak önce Kazan Devlet Hastanesi’ne, ardından da Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sev edildi. Kasksız olduğu öğrenilen 18 yaşındaki Uğur Özer ise başına aldığı darbeden dolayı olay yerinde feci şekilde can verdi.

YANINDA ÇIRAK OLARAK ÇALIŞIYORDU

Motosiklet sürücüsü Enis İşbilen’in askere gitmeden önce 1 yıl otomobil sürücüsü Mehmet Esendemir’in yanında elektrik dükkanında çırak olarak çalıştığı öğrenildi. İşbilen’in vatani görev sonrası telefon bayisi işlettiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Özer’in cenazesi Kazan Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ÖLÜM HAKTIR, MUTLAKA SENİ BULACAKTIR

Özer’in Facebook sayfasında ölmeden 2 gün önce yazdığı ‘Ölüm haktır, mutlaka seni bulacaktır. Aldanma dünyanın geçici ve kararsız yüzüne, Hazer et, dön artık sen fıtratındaki özüne., Herkes cennete gitmek ister, ama kimse ölmek istemez. Hayatı ilişik yaşayacaksın ucundan tutarak” şeklindeki paylaşımları arkadaşlarını ve çevresini derinden üzdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!