Facebook'a video yükleyenler dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Facebooka video yükleyenler dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 09:51

Bu yenilikle birlikte Facebook üzerindeki videolar, artık daha fazla özgürlüğe sahip!

Haberin Devamı

Sosyal dev Facebook'un elbette en çok ilgi gören özelliklerinden birisi kullanıcılarınHaber Akışı'nda gördükleri paylaşılan videolar... Diğer yandan mobil uygulamada akıllı telefon ekranının getirdiği bazı sınırlandırmalar da söz konusu videolar masaüstündeki kadar geniş bir biçimde görüntülenemediği de biliniyor. Facebook bu durumun üstesinden gelmek adına 'Hey, check this out!' olarak nitelenen yeni bir özelliği devreye sokmaya karar verdi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar akışlarındaki videoları bir televizyon ekranında da izleyebilecek.

Bu yenilikle birlikte Facebook kullanıcıları, videolarının hemen sağ üst tarafında yer alan bir tuşa dokunarak onları Apple TV ya da Chromecast (ya da AirPlay ve Google Cast uyumlu başka bir ekranla) aracılığıyla bir TV ekranına aktarabilecekler.

Haberin Devamı

Videolar oynatılırken kullanıcılar da Haber Akışı'nda gezinmeye devam edebilecek ve TV ekranında göstermek için yeni videolar bulabilecek.

Videoların daha büyük ekranlarda gösterilmesi sayesinde etrafınızdaki kişilere göstermek istediğiniz bir videoyu izlemenin keyfini çıkarmak büyük ekranlarda mümkün olabilecek. Kullanıcılar bu esnada videoya dair anlık tepkileri de görebilecekler.

Halihazırda iOS platformunda ve web üzerinde sunulan özelliğin yakında Chromecast için Android desteğine de sahip olması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: FOTOĞRAFLARLA FACEBOOK OFİSLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!