Fabrika gibi filo alımı

Güncelleme Tarihi:

Fabrika gibi filo alımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 21:29

MERCEDES-Benz Türk, Barsan Global Lojistik ile yaptığı anlaşmayla 450 adet ‘Actros 1841 LSNRL’ kamyonun satışına imza attı. Sektörün ve tarihinin en büyük kamyon filo satışını gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk, 450 kamyonluk filoyu mart ayından beri partiler halinde teslim etmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Barsan Global Lojistik, Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansman Türk’ün ve Mengerler Ticaret Türk yöneticilerinin bir araya geldiği teslimat töreninde lojistik sektörünün gelişimi ve filo yatırımlarının önemine vurgu yapıldı. 2009 yılında 41 adetlik teslimatımızı 41 kere maşallah diyerek kutladıklarını hatırlatan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, aradan geçen sürede o günlerde hayal bile edilemeyecek filo satış rakamları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sülün, “Bugün bizi bir araya getiren 450 adetlik teslimat, Türk lojistik sektörünün gelişiminin ve geldiği noktanın net bir göstergesidir. Bu gelişimin devam etmesi, Türkiye ekonomisinin büyümesine ivme kazandıracaktır. Türkiye’nin ve sektörümüzün en büyük filo teslimatını lojistik sektörüne 33 yıldır hizmet veren Barsan Global Lojistik şirketine yapmaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz.” dedi.   Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, Türkiye haricinde 13 ülkede, 24 ayrı lokasyonda hizmet verdiklerini söyleyerek, “Dinamik ve hızla büyüyen yapımızı yenilikçi, teknolojiyi kullanan yatırımcı kimliğimize borçluyuz” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!