F1'de Heineken anlaşması kuralları değiştirecek

Güncelleme Tarihi:

F1de Heineken anlaşması kuralları değiştirecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 10:18

Geçtiğimiz haftalarda da ortaya çıkan haberlere göre Formula 1 yönetimi Heineken ile bir sponsorluk anlaşması imzalayabilir.

Haberin Devamı

Formula 1'in Kanada Grand Prix'sinde Heineken ile bir sponsorluk anlaşmasını duyurması bekleniyor. Kaynaklar anlaşmanın izleyiciler için büyük bir değişiklik olacağını söylüyor.

Bernie Ecclestone, Kanada GP'si öncesindeki Perşembe günü yeni bir global partnerle varılan anlaşmayı açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenleyecek.

Resmi açıklama bu aşamada olmasa da, padokta yedi yıllık ve 250 milyon dolarlık bir anlaşma ile Heineken'in yeni ortak olacağı öngörülüyor.

Pist üstü reklamlar ve bir takım sponsorluğu ile birlikte Heineken'in F1'e gelişi, sporun sosyal medyaya ve seyirci etkileşimine bakışını değiştirebilir.

 

SOSYAL MEDYA ATAĞI

Heineken sponsorluk anlaşmaları üzerinde sıkı çalışmasıyla bilinen bir marka. Hollandalı şirket F1'in küresel etkisini daha önce hiç yapılmamış yöntemlerle kullanmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Heineken'in futbol sponsorluklarından elde ettiği çıkarımları, özellikle de sporun ulaştığı yerleri yeni medya alanları ile genişletmek amacını F1'de de kullanacağı iddia ediliyor.

Futbolda Şampiyonlar Ligi ekseninde yapılan pek çok başarılı reklam kampanyasından biri de "İkilem" adlı çalışmaydı. F1 için de benzer işler yapılması muhtemel.

Heineken'in tam olarak ne planladığı henüz netleşmedi, ancak Kanada Grand Prix'sinden önceki basın toplantısında bu planların açıklığa kavuşturulması bekleniyor.

F1de Heineken anlaşması kuralları değiştirecek
 Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!