F.Bahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatma hakkı yok

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçenin sözleşmeyi tek taraflı uzatma hakkı yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2008 16:55

Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mehmet Aurelio'nun yeni sezon öncesi durumu henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

Brezilya asıllı futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu, Aurelio'nun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini ve serbest olacağını vurgulayarak, Fenerbahçe Kulübü'nün opsiyon hakkını kullanarak Aurelio'nun sözleşmesini tek taraflı uzatma gibi bir hakkının söz konusu olmadığını söyledi.

Menajer Tutumlu, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanarak, Fenerbahçe yönetiminin, ay-yıldızlı formayı da giyen futbolcusunun sözleşmesini dün, opsiyon hakkını kullanarak 1 yıllığına uzattığı yönünde bugünkü bir gazetede yer alan haber üzerine açıklamalarda bulundu.

Aurelio'nun Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ama Avrupa'dan da kendisine birçok transfer teklifi geldiğini söyleyen Tutumlu, şunları kaydetti:
“Bundan 3 hafta önce Ali Yıldırım ile konuştum. Ali Yıldırım, Aurelio ile konuşacak ve kalmak isteyip istemediğini soracak, ona göre de bir teklif sunacaklardı. Fakat, dediğim gibi, uzatma tek taraflı olmaz, iki taraflı olur. Fenerbahçe Kulübü'ne böyle bir haklarının olmadığına dair bir mektup gönderdik. Ben buna kriz demiyorum. Konuştuklarımızın dışında işler yaptılar. Ben Fenerbahçe yönetimine 'Siz teklifinizi yapın, ben size yardımcı olurum' dedim ama şu anda işler değişti. Valencia'dan Koeman gitti diye Aurelio'ya teklif olmayacağını düşünmesin Fenerbahçeliler. Aurelio'ya pek çok teklif var ve ben de onun haklarını korumak zorundayım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!