F.Bahçe'den Eto'o açıklaması

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçeden Etoo açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2008 16:33

Fenerbahçe Kulübü, bazı yayın organlarında Barcelona'lı futbolcu Samuel Eto'o'yu transfer etmek istedikleri yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Eto'o'yu Türkiye'de temsil eden Sayın Hasan Çolakoğlu ile Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım bir görüşme yapmış, bu görüşmede de adı geçen oyuncu ile ilgilenmediğimiz Sayın Çolakoğlu'na iletilmiştir” denildi.

Öte yandan sarı-lacivertli kulüp, İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Tiago Mendes ile de ilgilenmediklerini kaydetti.

ETO'O, FENERBAHÇE'YE Mİ TEKLİF EDİLDİ

Fenerbahçe'nin yaptığı bu resmi açıklama kafalarda bir soru işaretine neden oldu. Barcelona'nın Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, Özbekistan ziyaretinde "Fenerbahçe'den teklif aldım, bunu düşüneceğim" demişti.

Bu arada sarı lacivertlilerin, "Eto'o konusunda Türkiye'deki temsilcisi ile görüştük ve kendisine Eto'o ile ilgilenmiyoruz dedik" şeklinde bir açıklama yapması, Eto'o'nun Fenerbahçe'ye teklif edildiği veya Samuel Eto'o'nun Fenerbahçe'de oynamak istediği düşüncelerini akıllara getiriyor.

Haberin Devamı

Bilindiği gibi son olarak İspanyol golcü Daniel Güiza ve Emre Belözoğlu'nun kadrosuna katan Fenerbahçe, bu konuda dünya futbolunda adından sıkça söz ettirir hale geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!