F.Bahçe'de Selçuk'tan iyi haber

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçede Selçuktan iyi haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 12:47

Turkcell Süper Ligi'nde sezonun ilk yarısının sonunda bel fıtığı ameliyatı geçiren Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, 1-2 hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ameliyatından sonra geçen 1,5 aylık sürede, hergün doktor kontrolünde çalışma yaptığını ve bu çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Fenerbahçeli futbolcu, “Bu sürede beklenenden daha iyi duruma geldim. 1-2 hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağımı tahmin ediyoruz. Bugüne kadar vücudumu güçlendirmeye yönelik çalışmalar yaptım. Her şey iyi gidiyor” diye konuştu.

Gençlerbirliği maçı öncesi bazı futbolcuların yokluğu nedeniyle orta alanda bir sıkıntının göründüğünü ancak geniş kadronun bu sıkıntıyı ortadan kaldırdığını anlatan Selçuk, “Appiah yok, Aurelio cezalı. Kemal bir sakatlık geçirdi ama şimdi iyileşti. Orta alanda sıkıntı var gibi görünüyor. Benim de ameliyatım oldu. Hocamız takım içinden en iyi oyuncuyu seçip oradaki eksiği kapatacaktır. Appiah ve Aurelio bizim için önemli oyuncular. Yoklukları bizim için dezavantaj olacak. Ancak geniş kadroya sahip olmamızın avantajını burada kullanırız” şeklinde konuştu.

Antalya kampının takım için çok verimli geçtiğini vurgulayan Selçuk, diğer takımlara göre daha fazla izin yaptıkları için Daum'un kısa zamanda takıma fazla yüklendiğini ifade etti.

Neşeli bir ortamda üst düzey çalışmalar yaptıklarını kaydeden sarı-lacivertli futbolcu, takımın ikinci yarıya hazır olduğunu yaptığı özel maçlarda aldıkları galibiyetlerle ortaya koyduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!