F.Bahçe'de kritik zirve

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçede kritik zirve
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 14:03

Ara transferde izleyeceği yola henüz karar veremeyen Fenerbahçe Yönetimi'nin bugün Aykut Kocaman ile kritik bir zirve yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Toplantıda Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman belirlenen isimleri kararlaştıracak ve transfer için düğmeye basılacak.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Tottenham, Aston Villa ve Sevilla'nın kadrosuna katmak istediği Lyon forması giyen Jean II Makoun mutsuz olduğunu açıkladığı Lyon'dan ayrılmak isterken görüşmelerin henüz sonuçlanmaması Kamerunlu oyuncuyu sabırsızlandırıyor.

Haziran 2012'ye kadar Lyon ile sözleşmesi bulunan Makoun için resmi teklifleri bekleyen Fransız Kulübü, fiyatı 10 milyon Euro olarak belirledi. 7 ile 10 milyon euro arasındaki bir rakamı önermeyen hiç bir kulüp ile görüşmeye dahi oturmayacaklarını açıklayan Lyon Yönetimi'ne geçenlerde Aston Villa'dan bir teklif iletildi. Bu oyuncuyu en çok Sevilla'nın istediği belirtilirken, Fenerbahçe'nin 5 milyon Euro'dan fazla ödemek istemediği vurgulandı.

Haberin Devamı

GOLCÜ DE GÜNDEMDE

Aykut Kocaman'ın savunmanın soluna ve orta sahaya takviye yapabileceklerini söylemesinin ardından Gökhan Ünal'ın Belediyespor'a kiralanması ve Semih'in de 31 Mayıs 2011'de sözleşmesinin bitecek olmasını göz önünde bulunduran teknik heyet gündemine golcü transferini de aldı.

Kulüp binasındaki toplantıda idari menajer Hasan Çetinkaya'nın Makoun'un yanı sıra Taiwo ile ilgili raporları da masaya yatırılacak. Kocaman'ın bu iki yıldızdan en az birinin alınması için ısrarcı olacağı belirtilirken, yerli piyasada ise Gaziantepspor'dan Murat Ceylan, Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal, Kasımpaşa'dan Şahin Aygüneş ile Yekta'nın sıkı bir şekilde takip edildikleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!