F.Bahçe transferde tam gaz

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe transferde tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 15:32

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, kadrosundaki oyunculardan kaptan Nalan Ramazanoğlu ve Nevriye Yılmaz ile sözleşme yenilerken, Esmeral Tunçluer ve Gergena Branzova Erdenay'ı ise renklerine kattı.

Haberin Devamı

Bayan basketbolcular, kulüp asbaşkanı Mahmut Uslu'nun da katıldığı ve Şükrü Saracoğlu Stadı toplantı odasında gerçekleştirilen törende toplu olarak basın önünde sözleşme imzaladılar. Bayan basketbol takımının Fenerbahçe için büyük önemi olduğunu kaydeden Uslu, son 10 yılda takımlarının 6 şampiyonluk yaşadığını kaydederek, “Şimdi Avrupa'da da yine önemli başarılar kazanmalarını bekliyoruz” derken, özellikle Nevriye Yılmaz'ın yurt dışına gitmekten vazgeçerek kulüpte kaldığını vurgulayarak, “Nevriye önemli bir fedakarlıkta bulundu bizim için ve biz de kulüp olarak fedakarlık yaptık kendisine” ifadelerini kullandı.

İmza töreni sonrası yapılan açıklamalarda kaptan Nalan, kulübün 100. yılını şampiyon olarak kapatmış olmaktan dolayı duydukları gururu ifade ederek, bu sene Avrupa Ligi'nde de başarılı olacaklarını söyledi.Nevriye ise Fenerbahçe'de hedeflerin hep büyük olduğunu ve Avrupa Ligi'nde bu yıl final oynamak istediğini kaydetti. Fenerbahçe'de daha önce de forma giyen ve (A) Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay'ın eşi olan Gergena Branzova Erdenay, yeniden sarı-lacivertli takıma dönmekten dolayı duyduğu mutluluğu vurgulayarak, “5 yıl önce burada oynamıştım. Bu arada anne oldum ve bu da benim için ayrı bir tecrübe oldu. Şu anda son derece mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekibin bir diğer yeni transferi Esmeral da yaşadığı mutluluğu dile getirerek, “Takıma katkı sağlamak için buradayım. Hedefim şampiyonluklar yaşamak” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!