F.Bahçe için küstahça konuştu

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe için küstahça konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 00:33

Portekizlilerin hocası Jesus, bir hafta önce sarı lacivertlilerden çekindiklerini söyledi. Önceki gün ise “Newcastle ve Leverkusen, F.Bahçe’den kuvvetli” dedi.

Haberin Devamı

24 Nisan 2013 Persembe: COK iYi TAKIM

2 mayıs 2013 Persembe: DAHA iYiLERi DE VAR

BİR hafta öncesi... Tarih; 24 Nisan... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında sahasında Benfica ile karşılaşacak. Maçtan önceki gün basın toplantısında konuşan Portekiz ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus temkinli...
Tecrübeli hoca, zor bir rakibe karşı oynayacaklarını belirtip şunları söylüyor; “Turun favorisi yok.
Kuyt, Cristian ve Sow önemli oyuncular. Fenerbahçe’nin hücum oyuncularına çok dikkat etmeliyiz. Çok etkili oyuncuları var. Zaten iyi oyuncuları olmasa buraya kadar gelemezlerdi.”

‘BİZ DE FENERBAHÇE’DEN KUVVETLİYİZ’

bu açıklamanın ardından F.Bahçe, Benfica’yı Kadıköy’de 1-0 mağlup ediyor ve Portekiz’e avantajlı gidiyor. Jesus, rövanş maçı öncesi de temkinli ifadeler kullanıyor.

Haberin Devamı

Tarih; 2 Mayıs...
Sarı lacivertli temsilcimiz, deplasmanda rakibine 3-1 yenilip eleniyor. Ve Jorge Jesus, mücadele sonrası küstah şekilde açıklamalar yapıyor. Jesus, “Finale çıkarak tarih yazdık. Adilce kazandık. İlk ayak maçında da biliyorduk ki Fenerbahçe’den daha iyi bir takımız. Newcastle ve Bayer Leverkusen bu takımdan daha güçlüydü. Biz de daha iyi bir takımız.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!